Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Webáruház Győr képes leírás - Győr.tlap.hu
részletek »

Webáruház Győr - Győr.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyor.tlap.hu » Webáruház Győr
Keresés
Találatok száma - 6 db
Converse webáruház

Converse webáruház

A Converse Rubber Shoe Company-t 1908-ban alapította Marquis M. Converse Massachusetts-ben, mely működése folyamán az 1917-es újításának köszönhetően jelentette meg a mai formájában ismert gumitalpú Converse All Star-t. 1921-től szponzorálta a kíváló kosárlabda játékost Charles H. 'Chuck' Taylort - aki számos ötlettel járult hozzá a dizájn formálásához. A Chuck Taylor All Star tornacipő a 70-es évekre egy valódi amerikai szimbólum lett. Eleinte csak fekete és fehér színben jelent meg, természetesen a ma már közismert logóval (5 ágú csillag) - amely egy Pentagramma és a Föld 5 elemére utal. Mivel a 70-es évektől elképesztő népszerűségre tett már szert, a cég tovább fejlesztette kínálatát mind színben, fazonban és anyagban egyaránt, megjelent a magasszárú tornacipő változat mellett a rövidszárú tornacipő is, később pedig textillel és más kiegészítőkkel (pl. Converse táskák, pénztárcák) is bővült a paletta. Converse webáruház a grundshop.hu oldalon.

Gyerekcipő webáruház

Gyerekcipő webáruház

Fit-Step Gyerekcipő Webáruház. Sokféle márkájú (Geox, Primigi, Berkemann, Szamos, Siesta, Super Fit, Legero, Salus) gyerekcipő raktárról webáruházból. A gyerekcipők választását gyártói mérettáblázat is segíti. Amennyiben személyesen szeretné megvásárolni a kiválasztott gyerekcipőt, úgy Győriek és környékbeliek az üzletben is megtekinthetik a kiválasztott terméket.

Könyvbarlang Antikvárium

Könyvbarlang Antikvárium

Könyvbarlang Antikvárium Győr. A Könyvbarlang Antikvárium webáruházában számtalan régi könyv található. Ezek a könyvek, kincsek sokak számára keresett ritkaságok. Mivel antikváriumról van szó a könyvekből korlátozott példányszámot találunk. Ha megtetszett valamelyik könyv ne habozzon, vásárolja meg azonnal, mert előfordul, hogy 1-2 napon (vagy akár órán) belül már nem fogja ismét itt találni. Valaki már megvásárolta.

Lámpa webáruház

Lámpa webáruház

Lámpaláz-Csoport: olyan boltok és lakberendezők csoportosulása, mely ezt a keresőt használja és fejleszti kölcsönös előnyök alapján, a magas szinvonalú szakmai munka, Ügyfeleink és önmagunk javára. Ezt a keresőrendszert saját célra fejlesztettük ki, hogy munkatársaink boltjainkban a széles kínálatot áttekinthetően és gyorsan tudják bemutatni vásárlóinknak. A kereső internetre vitelével célunk, hogy vásárlóink otthon kényelmesen és könnyedén tudják kínálatunkat áttekinteni és kiválasztani az őket érdeklő lámpákat. Ez a www.lampabolt.com a Lámpa Webáruház.

Óra webáruház

Óra webáruház

A BÁLINT CÉG küldetése tehát, hogy egy teljesen komplex megoldást nyújt a karórák leendő és már aktív szeretőinek, a divat-fogyasztás helyett az átgondolt, gondtalan, egyenes utakat választó hölgyeknek és uraknak, akik úgy érzik, szeretnék imádottjukat sokáig szeretni... Cégünk speciálisan csakis órákkal foglalkozik, és már akkor is azzal foglalkozott, amikor még nem volt ekkora divat 'érteni' hozzá és viselni. Az ORAK.HU webáruház a BÁLINT órás cég online kivetülése, ahol Ön ugyanazokat a szolgáltatásokat veheti igénybe, amit offline már régóta nyújtunk, és a vásárlást is percre-kész raktárinformáció alapján intézheti el apróbetű-mentes garanciális vagy garancián túli prémium szolgáltatásokkal.

Polcnet

Polcnet

polcnet online - raktártechnika-önnek! Kereskedelmi vállalkozásunk 4 éve alakult, fő profilunk a kézi rakodású polcrendszerek, polcos állványok illetve műanyag tároló dobozok és box-ok internetes forgalmazása. Célunk: - az interneten keresztül a polcrendszerek, üzletberendezések és raktártechnikai eszközök teljes választékának bemutatása, személyre szabott egyedi igények gyors és hatékony kiszolgálása. Forgalmazott termékeink: * Dexion - Salgo típusú csavarkötéses polcrendszerek * Element System fali sínes polcrendszerek * kapcsolható, csavarkötés nélküli polcrendszerek * üzletberendezések, bolti fali és gondola polcos állványok * könnyű acélpolcok, háztartási felhasználásra * MH Box tároló dobozok * Mobil Plastic tároló dobozok és műanyag tároló rendszerek forgalmazása. Szolgáltatásaink: * Házhozszállítás az ország egész területén * Felmérés, tanácsadás * Kivitelezés * Bérbeadás * Rugalmas fizetési konstrukciók

Tuti menü