Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyelviskola Győr képes leírás - Győr.tlap.hu
részletek »

Nyelviskola Győr - Győr.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyor.tlap.hu » Nyelviskola Győr
Keresés
Találatok száma - 8 db
ALFA Nyelvstúdió

ALFA Nyelvstúdió

Több mint 15 év tapasztalat, több ezer sikeresen végzett hallgató, rövid idő alatt hosszantartó széleskörű nyelvtudás! Több mint 15 éves tapasztalat és eredményesség Az Alfa Nyelvstúdió 1992 - óta kínál nyelvtanulási lehetőséget Győr városában, valamint 1996 - óta Mosonmagyaróváron is. Az elmúlt 17 éves működésünk során több ezren tettek szert nálunk, valóban jól használható nyelvtudásra. Büszkék vagyunk rá, hogy lakossági ügyfeleink mellett számos sikeres, jelentős vállalat / Audi ; Strabag, UniCredit ; stb / döntött mellettünk és képezte nálunk munkatársait, céges oktatásunk keretein belül. Partnereink elégedettségét tükrözi, hogy hosszú távú folyamatos együttműködéseket tudtunk kialakítani. Céges Partnereink teljes listája megtekinthető a Céges Referenciáink menüpont alatt. 2, Tevékenységi kör Nyelvoktatás Fordítás Tolmácsol ás

E-letra fordítóiroda

E-letra fordítóiroda

Biztos akar lenni abban, hogy dokumentumain ugyanazt értsék fordítás előtt, mint utána? Dolgozzon Ön vagy cége az élet bármely területén, fordítását szakterületéhez közel álló szakembereink fogják elvégezni úgy, hogy a kész szöveg minden részlete a másik nyelven is tökéletesen érthető legyen! Red Hot Chili Peppers. Egy filmben az egyik szereplőnek a Red Hot Chili Peppers volt a kedvenc rock bandája. A fordító azonban valószínűleg nem igazán mozgott otthon a rockzene világában, így lett egy 4 tagú zenekarból a főszereplő kedvenc étele. Természetesen ilyen és ehhez hasonló félreértelmezések nem csak a filmekben fordulnak elő. Gondoljon bele, ha egy ismert együttessel megesik az ilyen, akkor például egy ügyvédi vagy bármilyen más szakterülettel kapcsolatos dokumentum fordítása közben hány és hány hasonló eset fordulhatna elő. De csak fordulhatna! A LETRA Fordítóiroda ugyanis minden egyes fordítási munkájával azt a fordítóját bízza meg, aki az adott szakterületet a legjobban ismeri. Ráadásul a fordítást sok esetben kisebb kutatómunka is megelőzi, hogy Ön tényleg olyan végeredményt láthasson, amely a célnyelven is ugyanazt jelenti, amit az eredeti szöveg mondani akart.

Hatos Nyelviskola

Hatos Nyelviskola

Győr és a régió egyik legjelentősebb nyelvoktató intézménye a Hatos és Társa Nyelviskola, amely több mint 11 éve fogadja a nyelvtanulás iránt érdeklődőket a kezdő szinttől a felsőfokig, egyéni és csoportos oktatás keretében. Az intézményt alapító Hatos Hajnalka és dr. Molnárné Szabó Katalin irányítása mellett napjainkban mintegy 120 magasan képzett nyelvtanár foglalkozik a nyelviskola diákjaival. A Hatos és Társa Nyelviskolában fennállása óta több ezer hallgató sajátította el a választott idegen nyelvet és tett sikeres nyelvvizsgát. Ha Ön használható nyelvtudást szeretne, akkor válassza a Hatos Nyelviskolát!

Ingyenes angol nyelvtanfolyam

Ingyenes angol nyelvtanfolyam

Ingyenes angol nyelvoktatás amerikai misszionáriusokkal heti rendszerességgel. Az angolórák ötvözik a nyelvtanfolyam és a nyelvi klub előnyeit, és sokat segíthetnek a szóbeli nyelvvizsgára illetve érettségire való felkészülésben. Az angol nyelvű beszédközpontú órákat az egyházról szóló tanítások követik azok számára akik úgy döntenek, hogy maradnak az angol órák után. Az egyházról szóló tanításokon való részvétel nem kötelező. Az egyház öltözködési szabályainak betartását kérjük. Kérjük ne jelenjenek meg sortban, fedetlen hassal, ujjatlan felsőben, stb.

Olga Nyelvtanoda

Olga Nyelvtanoda

Cégünk 15 éve hatékonyan működik a felnőtt idegennyelvi képzésben. Fő profilunk: az ANGOL, NÉMET és MAGYAR, mint idegennyelv oktatása. Célunk kezdettől fogva az, hogy partnereink a lehető legoptimálisabb feltételek között érjék el az általuk kitűzött célokat, ezért a tananyag kiválasztásával és a megfelelő módszerek alkalmazásával igazodunk a megfogalmazott igényekhez. Felnőttképzési Program Akkreditációval rendelkezünk. Módszertanilag és nyelvileg jól felkészült tanárok vezetik az egyes tanfolyamokat, jól átgondolt és megtervezett tanmenetek és a szakmai vezető instrukciói alapján. Alapvetően arra törekszünk, hogy az Európa Tanács nyelvi keretrendszerének megfelelő, színvonalas szolgáltatást nyújtsunk partnereinknek, megőrizve egyéni, senkivel össze ne téveszthető arculatunkat. A Program akkreditáció száma : PL 2137. Specialitásaink: A hagyományos köznyelvi és szakmai (pl.Business) társalgási és vizsgaelőkészítő tanfolyamokon kívül sikereket értünk el újszerű, némiképp formabontó képzési módokkal,mint például rövid, 'gyors segély' kurzusaink, melyek egy bizonyos céllal szerveződtek (állásinterjú, konferencia, utazás előtt ).

Oxford nyelviskola

Oxford nyelviskola

Az Oxford Nyelviskola bemutatása 1992-ben kezdődött. Két tanár kollégámmal nekiláttunk. Minden kezdet így a mienk is nehéz volt. A tanuló pénzt megfizettük, de egyszer csak beindult a dolog. Eleinte egy helyiségben oktattunk, majd háromban, végül azt is kinőttük, és ekkor költöztünk a mai helyünkre. Jelenlegi székhelyünk kiválasztása mellett több dolog szólt. Jó a megközelíthetősége, megfelelő méretűek a termek, ingyenes parkolási lehetőség biztosított és nem utolsó sorban jó az épület elhelyezkedése (Marcalváros és Nádorváros határán található). Folyamatos fejlesztések során korszerűsítettük az iroda informatikai hátterét, elkészült a multimédiás labor, majd felújítottuk az irodát, a tantermeket és légkondicionáló berendezésekkel láttuk el azokat.

Royal Nyelviskola Győr

Royal Nyelviskola Győr

Testre szabott oktatás: Minden hallgatónk számára ingyenes nyelvi szintfelmérést végzünk, mellyel pontosan meghatározzuk a tanuló nyelvi tudásának erősségeit és hiányosságait, így teljesen egyénre szabott tanmenetet tudunk biztosítani. Célorientált képzés: Szituációkon, helyzetgyakorlatokon, életszerű példákon keresztül nem csak beszélni, hanem gondolkodni is megtanítjuk tanulóinkat, az adott nyelven, melynek segítségével magabiztosan tudja kifejezni magát újszerű helyzetekben is. Rugalmasság: Ügyfeleink változó körülményeit maximálisan figyelembe vesszük. Gyorsaság és hatékonyság: Arra helyezzük a fő hangsúlyt, amire a tanulóknak a legnagyobb szükségük van. Korszerű oktatási módszerek: A modern képzés minden lehetséges eszközét és megoldását alkalmazzuk tanfolyamainkon. Tantermeink a legmodernebb technikai eszközökkel vannak felszerelve, úgy mint vizuális eszközök, internet, dvd- és cd lejátszó stb. Tanulóinknak lehetősége van multimédiás eszközök használatára is, pl.: számítógépen történő szintfelmérést írni. Ezeket az audió-vizuális technikai berendezéseket az oktatásban maximális mértékbe bevonjuk.

Supreme Nyelviskola

Supreme Nyelviskola

*A SUPREME akkreditált nyelviskola és nyelvvizsgahely egyben, hogy a megszokott környezetben vizsgázhass! Ha azonban úgy döntesz, hogy csak a nyelvvizsgád szeretnéd nálunk letenni, természetesen erre is van lehetőséged! * Komplex oktatási programot kínálunk a szintfelméréstől kezdve egészen a nyelvvizsgáig, hogy mindent egy helyen intézhess! * Szép környezetben várjuk a tanulni vágyókat, a belvárostól mindössze 3 percre, Nádorváros patinás, hangulatos részében. Oktatótermeinket gyönyörűen felújítottuk, hogy kényelmesen, kellemes körülmények között sajátíthass el idegennyelveket! * Nálunk ingyenes a szintfelmérés! * A kezdő szinttől egészen a felsőfokig kínálunk nyelvtanfolyamokat, hogy megtalálhasd a számodra legmegfelelőbb szintű képzést, és végigkísérhessük fejlődésedet. * 14 év tapasztalattal rendelkezünk a nyelvtanítás területén! Ezalatt az idő alatt megtanultuk, mit kell tennünk ahhoz, hogy a legmagasabb minőségű nyelvoktatást biztosítsuk számodra! * Speciális üzleti, gazdasági és műszaki szaknyelvi képzést is kínálunk, hogy a területednek megfelelő képzésben részesülhess!

Tuti menü