Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kereskedelem Győr képes leírás - Győr.tlap.hu
részletek »

Kereskedelem Győr - Győr.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyor.tlap.hu » Kereskedelem Győr
Keresés
Találatok száma - 36 db
AFT-Info Bt. - weboldal készítés

AFT-Info Bt. - weboldal készítés

weboldal készítés, webáruház készítés, weboldal tervezés, webáruház tervezés Győr, webdesign, webhosting, domain név regisztráció, apple macintosh, apple, PowerBook, PowerMac, iBook, iMac, eMac, G4, G5, iPod, iPod photo, iPod shuffle, iPod nano, Mac mini, Győr Vállalkozásunk az AFT-INFO Informatikai-, Kereskedelmi- és Szolgáltató Betéti Társaság 1997-ben alakult azzal a céllal, hogy informatikai partnereként rendelkezésükre álljunk olyan magánszemélyeknek, kis- és középvállalatoknak, melyek méretük-, feladatuk miatt informatikai eszközökkel dolgoznak, de állandó technikai támogatásra nem szorulnak. Számukra szaktanácsadással, telefonos ügyelettel, és az eseti helyszíni kiszállással tudjuk biztosítani az eszközök folyamatos üzemeltetését. 1997-es megalakulásunk óta tevékenységi körünk jelentősen kibővült, vállalkozásunk napjainkban a számítástechnika és az informatika területén komplett szolgáltatásokat tud nyújtani.

Agroker Győr Zrt.

Agroker Győr Zrt.

Cégünk növényvédő szerek, műtrágyák, vetőmagok, gépek, alkatrészek,valamint mezőgazdasági vegyes árucikkek teljes választékát és magas szintű szakmai hozzáértést kínál minden kedves új és régi Partnerének, legyen akár gazdálkodó, viszonteladó, vagy érdeklődő. Hisszük, hogy csak elégedett Vásárlóinkkal együtt tudunk dinamikusan fejlődni, és ezért folyamatosan ellenőrizzük a kínált termékek minőségét, piaci árfekvését, és törekszünk mindig a legjobb szolgáltatást nyújtani. Kérjük, böngésszen kedvére oldalainkon, és ha bármilyen kérdése lenne, bizalommal forduljon hozzánk! Céginformáció A Győri AGROKER Zártkörűen működő Részvénytársaság, Észak-nyugat Dunántúl legrégebbi és nagy tradíciókkal rendelkező mezőgazdasági kis-, és nagykereskedelmi vállalkozása. A régió sajátosságaihoz jól illeszkedő üzletpolitikával és széleskörű, jól funkcionáló kapcsolatrendszerrel jelentős eredményeket értünk el az elmúlt időszakban. Nagy figyelmet fordítunk a mezőgazdasági termelésben résztvevők anyagi-, műszaki ellátására. Üzletágaink széles választékkal állnak partnereink rendelkezésére az alábbi termékek palettáján: műtrágyák és növényvédő szerek,vetőmagok, új-, és használt mezőgazdasági gépek

Ajtók Győr

Ajtók Győr

A Z ∓A Kft. filozófiája szerint a beltéri ajtó is a lakás megjelenésének szerves eleme. Ebből kifolyólag a honlapján számos beltéri ajtó között böngészhetünk - a cég a teljes kínálattal gyakorlatilag minden igényt ki tud elégíteni. A termékskála gerincét egyebek mellett a laminált vagy fa furnérozott (melyek üveg és tömör felülettel is megvásárolhatók), valamint a modern környezetbe szánt fém díszléccel ellátott, vagy színes felületű beltéri ajtók jelentik. A cég régi polgári otthonokat idéző, letisztult vonalakkal rendelkező, sima vagy kazettás ajtói is népszerűek a vásárlók körében. Az oldalon kínált beltéri ajtók a Z ∓A Kft. Győr belvárosában elhelyezkedő szaküzletében személyesen is megismerhetők. A cég munkatársai a náluk vásárolt ajtókat Győr városában és környékén szakszerűen installálják is!

Alkalmazás, honlap fejlesztés Győr

Alkalmazás, honlap fejlesztés Győr

Szoftverfejlesztés, webes alkalmazások fejlesztése. Üzleti folyamatok felmérése, újraszervezése. Ügyviteli megoldások, vállalatirányítási rendszerek igény szerint. Honlapkészítés, keresőoptimalizálás, webáruház készítés Ügyvédi honlap készítése; weboldal tervezés, újratervezés. Weboldal készítéssel, webdesignnal, webes alkalmazások fejlesztésével, szoftverek, alkalmazások fejlesztésével foglalkozunk. Ügyfeleink kis- és középvállalkozások, szervezetek, önkormányzatok, ügyvédi irodák. Tiszteljen meg bennünket bizalmával Ön is!

Alpin Kft.

Alpin Kft.

1987-ben került ki az első hátizsákmodell a cégtől. Azóta eltelt 21 év és választékunk is ennek megfelelően bővült. Ma expedíciók teljes felszerelését vállaljuk és bármilyen extrém körülmények közé van felszerelésünk, ruházatunk. Termékeink többsége a csúcsminőséget képviseli, de olcsóbb termékeinknél is ügyelünk az igényes megjelenésre és a jó minőségre. Nagy választékunk, korrekt áraink, kiterjedt garanciáink egyre több vevőt vonzanak. Már nem csak fejlesztéssel, gyártással és nagykereskedelemmel foglalkozunk. A Sportruházat- és felszerelésgyártásban a legfontosabb, hogy a termék úgy működjön, azt tudja, amiért megvásárolták. Ilyen jól működő terméket csak kiváló anyagokból, korszerű technológiával, hozzáértéssel és rengeteg tapasztalattal lehet készíteni. Cégünk 20 éves tapasztalata, jó kapcsolataink néhány, a szakterületen vezető céggel, akiktől megtanulhattuk a tervezést, a gyártás fortélyait, kiváló alapanyagaink, korszerű gyártókapacitásaink, valamint az, hogy az általunk gyártott termékeket gyakran a legmostohább körülmények között magunk is teszteljük a garancia arra, hogy a vevő tőlünk kiváló terméket kap.

BalloonKIT - Héliumos lufi, dekoráció

BalloonKIT - Héliumos lufi, dekoráció

A Ballonkit, mely a héliumos lufik gyártója nem más, mint minden buli, esküvő, születésnap, névnap, legénybúcsú, ballagás, céges rendezvény hangulatfelelőse. Egy olyan termék, mely megalapozza a hangulatot a legkisebb korosztálytól a legidősebb korosztályig, kor független szórakoztató termék, mely még a buli után is örömet szerezhet akár a szervezőknek is. Manapság a lufi dekoráció már mindenki számára elérhető, de mivel a BalloonKIT még nem terjedt el, ezért sokan nem tudják, hogy hogyan is tudják a saját családjuk, barátjuk, kollégájuk buliját, ünnepét még jobban feldobni.

Beépített aggregátos hűtőbútorok, hűtőpultok

Beépített aggregátos hűtőbútorok, hűtőpultok

Hűtőinkkel berendezhetők különféle élelmiszeráruházak, bevásárlóközpontok, minimarketek és húsboltok. Ami minden HUSSMANN kivitelezésben állandó, az a minőség, értékállóság és a kifogástalan szervizellátás. Szíves figyelmükbe ajánljuk termékválasztékunkat, mely a következőkből áll: * Beépített aggregátos hűtőbútorok * Telepített aggregátos hűtőrendszerek * Csoportaggregátok * Komplett hűtőrendszerek, hűtőkamrák, egyedi hűtők * Csoportaggregátok CO2 - széndioxid hűtőközeggel is (ENEX) * Hőszivattyús áruházi fűtés légkondicionálóval kombinálva * Energiatakarékos kapcsolt (kereskedelmi hűtés + klíma+légtechnika) áruházi rendszerek * Vezérlőegységek * Nedves levegőjű hűtőrendszerek gyümölcs, zöldség hűtésére * Légkondícionáló berendezések

Bérelhető webes alkalmazások

Bérelhető webes alkalmazások

Szeretne egy profi céges weboldal megfizethető áron, profi minőségben, de nem kívánja szerkeszteni? Szeretné ha a weblapja keresőbarát lenne, egyedi, de kezdő vállalkozásként nem kíván nagy összeg belefektetni a weboldalába? Mi éves fenntartási díj fejében 2 év hűségidőszak vállalás mellet, elkészítjük a honlapját. 10 oldalas weblap, termék bemutató oldallal, galériával, letöltés oldal és térképes kapcsolati űrlappal. A weboldal lehet többnyelvű, beszédes hivatkozásokat, egyedi meta tegeket tartalmaz. 100%-ban hatékony keresőoptimalizált weboldal készítünk Önnek. Beregisztráljuk a kívánt domain, tárhelyet biztosítjuk, egyedi webes grafikával szereljük fel. Olyan weblapokat adunk ki a kezünkből, amit hasonló helyzetben mi is el tudunk képzelni magunkat. Évente 4 frissítés ingyen van. Ez apróbb tartalmi, kapcsolati adat változásokat takar. Ha érdekli bővebben az olcsó céges statikus weboldal kínálatunk, kérjük látogassa meg az oldalunkat!

Bútorszerelvény szaküzlet

Bútorszerelvény szaküzlet

A Bors és Horváth Barkácsház Kft. 1996 óta forgalmazott termékínálata: bútorkellék, bútorvasalat, bútorfogantyú, tolóajtó, mosogató, étkező, beépíthető konyhagép, bútorajtó, étkezőgarnitúra, bútorszerelvény. Cégünket a Bors és Horváth Barkácsház Kft.-t 1996-ban alapítottuk. Első években elsősorban a bútorgyártás volt a fő tevékenységünk. Ezekre a tapasztalatokra alapozva 2000-ben a SOMY Kft. területén megkezdtük a különféle bútorszerelvények forgalmazását. Ennek előnye vásárlóinknál jelentkezik, mivel egy helyen megvásárolhatják munkájukhoz szükséges bútorlapokat és szerelvényeket. Az azóta eltelt 7 év ismereteire alapozva 2007 novemberében a 60 m²-es kis üzletünkből egy 400 m²-es Barkácsáruházat sikerült létre hozni szintén a SOMY Kft.területén, ahol 2008-ban elkezdődött a minőségi lapszabászat, élzárás és CNC megmunkálás. Üzletünkben országosan is egyedülálló bemutatótermet hoztunk létre 200 m²-en. Itt bemutatjuk különböző neves európai gyártók bútorvasalatait, konyhai fémrácsait, bútorajtó frontjait. Több mint 30 beszállítónkkal együtt arra törekszünk, hogy teljesítsük az Önök felmerülő igényeit.

Hirdetés
Egyedi konyhabútor készítés - Győr

Egyedi konyhabútor készítés - Győr

Egyedi konyhabútorok, gardróbok, hálószobabútorok, nappalibútorok, fürdőszobabútorok készítése az Ön igényei szerint. Irodabútorok, üzletberendezések tervezés készítése Győr melletti telephelyünkön.Tömörfa illetve fafurnérozott beltéri ajtók gyártása. A furnérozott a beltéri ajtóknak az előnye, hogy nem vetemednek meg. Esztétikailag is szebb, mint a tömörfa beltéri ajtó, mivel az egyes fafurnér szeletek a farönkből egymás mellől kerülnek ki, így a beltéri ajtó megjelenése egyöntetűbb.

Elattro Bútorház

Elattro Bútorház

Az Elattro Bútorház már több mint 15 éve ismert Győrött. Már megalakulásakor 1993-ban is új szint hozott a megyeszékhelyen szokatlanul korszerű, új stílusú bútorkínálatával. A német Neckermann csomagküldő cég úgynevezett visszárú bútorainak importja unikumnak számított a '90-es évek elején - közepén, hiszen a modern, nyugat-európai gyártók divatbútorai akkor még nem nagyon voltak jelen a magyar piacon. A különböző prospektusokból már ismerősnek tűnő bútorok a valóságban az Elattro által voltak megtekinthetők, megvásárolhatók. kkj - Ennek köszönhetően sikerrel indultunk. A hagyományos magyar bútorok mellett valóban új színt jelentettek a német összeszerelhető divatbútorok. Aztán ahogy múltak az évek, a magyar bútoripar is fejlődött és egyre több magyar bútorgyártó keresett meg bennünket, ajánlva portékáikat (Délity bútor, Rottex, Etsberger kft). Kezdtünk átállni a magyar termékekre, illetve olyan külföldiekére, amelyek elképzeléseinkbe beleillettek - emlékezik vissza a kezdetekre Dóbiás Tamás cégvezető. A jó alvás titka a jó matrac és a jó ágy harmóniája - A német importbútoroktól, amelyek bár új stílust képviseltek, mégis messze voltak az értéket képviselő bútoroktól, hogyan jutottak el a szakosodáshoz? A kereskedelemben a specifikáció már egy magasabb értékrendet és szakmai felkészültséget jelent, amit a vásárlók is nagyobb bizalommal értékelnek...

Festék, festékboltok Győr

Festék, festékboltok Győr

Tekintse meg weblapunkat, amennyiben győri elérhetőségű festőt, festékboltot keres., oldalunk segítségével megtalálhatja a legközelebbit. Ha a festés-mázolás általános témaköre érdekli, honlapunk akkor is hasznos segítséget nyújthat önnek festéssel kapcsolatos információkkal, hírekkel, rendezvényekkel, akciós ajánlatokkal.

Föld- és munkagépek kereskedelme

Föld- és munkagépek kereskedelme

A Földgép - Agro Kft. 1997. októberében üzlet és bemutatótermet nyitott Győrött, a Pesti út 3. szám alatt (Likócs területén), ahol kultúrált körülmények között tudjuk fogadni ügyfeleinket. Üzletünkben raktáron lévő és megrendelésre szállított alkatrészekből vásárolhatnak és készséggel segítjük Önöket szakmai tanácsadással. A bemutatótermünkben kiállított gépeink munkanapokon 7 - 16 óráig tekinthetők meg. A Földgép-Agro Kft következő típusú gépekhez forgalmaz alkatrészeket: WEIMAR-HYDREMA új és használt gépek, Atlas, Bomag, Bumar Fadroma, Case, Caterpillar, DH-112, Fiat Hitachi, Fuchs, Hanomag, JCB, Komatsu, Kubota, Liebherr, Lokomo, Nobas, Nordwerk, O&, Rába-15, T-174/2 Weimar, TZ-4K, UN-053, UNC-060, UNC-200, UNK-320, Yanmar, Zeppelin Csapágyak, szimmeringek, hidraulikus szivattyúk és berendezések.

Fuvarozás Győrben és országosan

Fuvarozás Győrben és országosan

Már régóta keresed azt a speditőr céget, akire nyugodtan rábízhatod a nemzetközi szállítmányozást? Dönts mellettünk, nem bánod meg! A közúti fuvarozás velünk gazdaságos és biztonságos lesz. Bízd ránk kis vagy nagy rakományod, garantáljuk, hogy sérülésmentesen és rövid idő alatt célba ér a nemzetközi árufuvarozás során! Nemzetközi szállítás földön, vízen és levegőben - rutinos sofőrök, dobozos, ponyvás és hőszigetelt járművek, kedvező díjszabások! Kérj ingyenes ajánlatot a közúti áruszállításra - online csak 2 perc!

Galaktika virágüzlet

Galaktika virágüzlet

A Galaktika virágüzletet 1999. januárjában nyitottuk meg, tele lelkesedéssel, kreatív ötletekkel. Törekedtünk egy családias hangulatú üzletre, melyben minden korosztály jól érzi majd magát. * Elkészítjük az esküvői ceremóniák teljes körű dekorációját * Igényes, egyedi csokrokat és virágdíszeket készítünk * Méltó módon segítünk búcsúztatni a kegyelet virágaival elhunyt szeretteit * A nálunk rendelt kegyeleti kompozíciókat díjtalanul a helyszínre szállítjuk* * Extra díszcsomagolással öltöztetjük fel a meglepetésnek szánt ajándékokat, cserepes növényeket * Minőségi selyem virágokból tartós díszeket készítünk mely alkalmas lakások, irodák, üzletek szebbé varázsolására * Szakszerű növénygondozási tanácsokkal látjuk el igény szerint a vásárlóinkat * Egyedi és igény szerinti exclusive kirakatot varázsolunk az aktuális szezonnak és évszaknak megfelelően magas szinten, nem a legolcsóbban, de elérhető áron! * Virágküldés az ország területén hozzá értő partnerek segítségével

Graboplan Kft.

Graboplan Kft.

Sátor, Raktársátor, Raktár sátor, Rendezvénysátor, Rendezvény sátor, Folyadéktároló, Gáztároló, Stadion tető, Sátrak, Ponyvák Cégünk a Graboplan Sátorgyártó és Műszaki konfekció Kft jogelődjén keresztül immár több, mint 40 éve foglalkozik sátorgyártással és ponyva konfekcionálással. Ez a 40 év úttörőmunkával telt el, mivel a sátorgyártás és ponyvakonfekcionálás akkoriban még Nyugat-Európában is egy kiaknázatlan területnek minősült. Az utóbbi évtizedekben számos fejlesztést, korszerűsítést végeztünk a sátorgyártási technológiánkban, mind a gépparkot, mind pedig a gyártási folyamatot és a felhasznált alapanyagokat tekintve. A gyors fejlődésnek köszönhetően az európai sátorgyártás és ponyvakonfekcionálás egyik legnagyobb cége lettünk. Arra törekszünk, hogy minél többféle, minél jobb minőségű, hosszabb élettartamú sátrat állítsunk elő. A sátorgyártás mellett azonban mindig valami új területen is be kell mutatkoznunk: ez jelenleg a stadion lelátók, több ezer m² nagyságú területek ponyvával való lefedése.

Hidromasszázs termékek - Wellis Kft.

Hidromasszázs termékek - Wellis Kft.

A Wellis kiváló műszaki és esztétikai színvonalú hidromasszázs kádak, hidromasszázs zuhanykabinok és kombinált kabinok (gőzkabin és hidromasszázskád) tervezésével és gyártásával foglalkozik. Termékeinkre 2 év teljes körű garancia vonatkozik, így Önnek valóban nincs más dolga, mint kényelmesen hátradőlnie abban az esetben is, ha bármilyen problémája felmerülne a vásárolt termékkel kapcsolatban. Szakembereink a több éves szervizelési tapasztalatukat felhasználva vállalják egyéb, nem Wellis márkajelzésű wellness berendezések (gőzkabin, hidromasszázskád, jakuzzi, szauna) javítását, vagy akár egyedi megegyezés alapján biztosítani tudjuk berendezése rendszeres karbantartását is. (pl: jakuzzik téliesítése, vegyszerezése).

Tuti menü