Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Győr linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Győr képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: gyor.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 188 db
 Inszol Zrt.

Inszol Zrt.

győr,inszol,ház,építkezés,ingatlan,albér let,lakás,társasház Az INSZOL Győri Önkormányzati Ingatlankezelő és Szolgáltató Részvénytársaság az önkormányzat tulajdonában lévő, - mintegy 1 Mrd Ft alaptőkével rendelkező - gazdasági szervezet az önkormányzati tulajdonú lakás és nem lakás bérlemények, továbbá társasházak és szövetkezeti lakások teljes körű kezelését látja el elsősorban. Ennek keretében gondoskodik a reá bízott épületek üzemeltetéséről, a meghibásodások kijavításáról, a szükségessé váló karbantartási munkák elvégzéséről, a pénzügyi- gazdasági feladatok ellátásáról és a bérlők, lakóközösségek képviseletéről. Az INSZOL Rt. - mint a régió legnagyobb ingatlankezelő szervezete - 5000 önkormányzati tulajdonú lakás, mintegy 1500 nem lakás kezelési feladatait látja el. A kezelt önkormányzati vagyon értéke mintegy 20 Mrd Ft. Mindezeken kívül a kezelői tevékenység kiterjed több mint 7000 magántulajdonú lakás társasházi közös képviseletére is.

 SoHo Panzió Győr

SoHo Panzió Győr

A SoHo Panzió Győr történelmi belvárosában a Széchenyi térnél helyezkedik el. A belváros nevezetességei a panziónktól egy kényelmes sétával elérhetők (múzeumok, szórakozóhelyek, sétáló utca, bevásárló központ, éttermek, hangulatos teraszok). A termálfürdő 5 perces sétára van. Szórakozási és kikapcsolódási lehetőségek egy karnyújtásnyira a panziótól. Háromcsillagos panziónk 6 fürdőszobás szobával (tv, minibár minden szobában, internet elérhetőség, reggeli bővített kontinentális) áll vendégeink rendelkezésére. Panziónkban található 2db 1 ágyas szoba, 3db 2 ágyas (francia ágyas) szoba, 1db 3 ágyas (francia ágy + 1 ágy). 0-5 éves korig gyerekeknek ingyenes, pótágy 2500,- Ft. PARKOLÁSI LEHETŐSÉG A PANZIÓNÁL: Korlátozott számban zárt, kamerával megfigyelt parkolót tudunk a vendégeink számára biztosítani, 600Ft napidíjért. Kérem a részletekért keressen fel bennünket telefonon! Térkép Panziónkhoz kapcsolódó hangulatos kávéház is várja kedves vendégeinket. Családias, udvarias kiszolgálással biztosítjuk az Önök nyugalmas pihenését.

4V Reklám

4V Reklám

Cégünk 1993-ban alakult Wing KKt néven. Annak idején egyetlen irodából és egyetlen számítógéppel kezdődött. Célja akkor is reklámkivitelezés volt bár műhelyháttér nélkül. Az évek múlásával, amikor a fóliadekorációkon túl egyre több olyan kérés érkezett, egyre jobban áttértünk a reklámügynöki szerepből a reklámkivitelezői felé, azaz elkezdtünk saját reklámeszközöket gyártani, eleinte csak kisebb műanyagtermékek és egyszerűbb világító dobozok gyártásából állt némi acélmunkával egybekötve. Szolgáltatásaink: plasztikus betűk, habbetűk, világító dobozok, grafikai tervezés, digitális nyomtatás, autódekoráció, fóliadekoráció

AFT-Info Bt. - weboldal készítés

AFT-Info Bt. - weboldal készítés

weboldal készítés, webáruház készítés, weboldal tervezés, webáruház tervezés Győr, webdesign, webhosting, domain név regisztráció, apple macintosh, apple, PowerBook, PowerMac, iBook, iMac, eMac, G4, G5, iPod, iPod photo, iPod shuffle, iPod nano, Mac mini, Győr Vállalkozásunk az AFT-INFO Informatikai-, Kereskedelmi- és Szolgáltató Betéti Társaság 1997-ben alakult azzal a céllal, hogy informatikai partnereként rendelkezésükre álljunk olyan magánszemélyeknek, kis- és középvállalatoknak, melyek méretük-, feladatuk miatt informatikai eszközökkel dolgoznak, de állandó technikai támogatásra nem szorulnak. Számukra szaktanácsadással, telefonos ügyelettel, és az eseti helyszíni kiszállással tudjuk biztosítani az eszközök folyamatos üzemeltetését. 1997-es megalakulásunk óta tevékenységi körünk jelentősen kibővült, vállalkozásunk napjainkban a számítástechnika és az informatika területén komplett szolgáltatásokat tud nyújtani.

Agroker Győr Zrt.

Agroker Győr Zrt.

Cégünk növényvédő szerek, műtrágyák, vetőmagok, gépek, alkatrészek,valamint mezőgazdasági vegyes árucikkek teljes választékát és magas szintű szakmai hozzáértést kínál minden kedves új és régi Partnerének, legyen akár gazdálkodó, viszonteladó, vagy érdeklődő. Hisszük, hogy csak elégedett Vásárlóinkkal együtt tudunk dinamikusan fejlődni, és ezért folyamatosan ellenőrizzük a kínált termékek minőségét, piaci árfekvését, és törekszünk mindig a legjobb szolgáltatást nyújtani. Kérjük, böngésszen kedvére oldalainkon, és ha bármilyen kérdése lenne, bizalommal forduljon hozzánk! Céginformáció A Győri AGROKER Zártkörűen működő Részvénytársaság, Észak-nyugat Dunántúl legrégebbi és nagy tradíciókkal rendelkező mezőgazdasági kis-, és nagykereskedelmi vállalkozása. A régió sajátosságaihoz jól illeszkedő üzletpolitikával és széleskörű, jól funkcionáló kapcsolatrendszerrel jelentős eredményeket értünk el az elmúlt időszakban. Nagy figyelmet fordítunk a mezőgazdasági termelésben résztvevők anyagi-, műszaki ellátására. Üzletágaink széles választékkal állnak partnereink rendelkezésére az alábbi termékek palettáján: műtrágyák és növényvédő szerek,vetőmagok, új-, és használt mezőgazdasági gépek

Ajtók Győr

Ajtók Győr

A Z ∓A Kft. filozófiája szerint a beltéri ajtó is a lakás megjelenésének szerves eleme. Ebből kifolyólag a honlapján számos beltéri ajtó között böngészhetünk - a cég a teljes kínálattal gyakorlatilag minden igényt ki tud elégíteni. A termékskála gerincét egyebek mellett a laminált vagy fa furnérozott (melyek üveg és tömör felülettel is megvásárolhatók), valamint a modern környezetbe szánt fém díszléccel ellátott, vagy színes felületű beltéri ajtók jelentik. A cég régi polgári otthonokat idéző, letisztult vonalakkal rendelkező, sima vagy kazettás ajtói is népszerűek a vásárlók körében. Az oldalon kínált beltéri ajtók a Z ∓A Kft. Győr belvárosában elhelyezkedő szaküzletében személyesen is megismerhetők. A cég munkatársai a náluk vásárolt ajtókat Győr városában és környékén szakszerűen installálják is!

ALFA Nyelvstúdió

ALFA Nyelvstúdió

Több mint 15 év tapasztalat, több ezer sikeresen végzett hallgató, rövid idő alatt hosszantartó széleskörű nyelvtudás! Több mint 15 éves tapasztalat és eredményesség Az Alfa Nyelvstúdió 1992 - óta kínál nyelvtanulási lehetőséget Győr városában, valamint 1996 - óta Mosonmagyaróváron is. Az elmúlt 17 éves működésünk során több ezren tettek szert nálunk, valóban jól használható nyelvtudásra. Büszkék vagyunk rá, hogy lakossági ügyfeleink mellett számos sikeres, jelentős vállalat / Audi ; Strabag, UniCredit ; stb / döntött mellettünk és képezte nálunk munkatársait, céges oktatásunk keretein belül. Partnereink elégedettségét tükrözi, hogy hosszú távú folyamatos együttműködéseket tudtunk kialakítani. Céges Partnereink teljes listája megtekinthető a Céges Referenciáink menüpont alatt. 2, Tevékenységi kör Nyelvoktatás Fordítás Tolmácsol ás

Alkalmazás, honlap fejlesztés Győr

Alkalmazás, honlap fejlesztés Győr

Szoftverfejlesztés, webes alkalmazások fejlesztése. Üzleti folyamatok felmérése, újraszervezése. Ügyviteli megoldások, vállalatirányítási rendszerek igény szerint. Honlapkészítés, keresőoptimalizálás, webáruház készítés Ügyvédi honlap készítése; weboldal tervezés, újratervezés. Weboldal készítéssel, webdesignnal, webes alkalmazások fejlesztésével, szoftverek, alkalmazások fejlesztésével foglalkozunk. Ügyfeleink kis- és középvállalkozások, szervezetek, önkormányzatok, ügyvédi irodák. Tiszteljen meg bennünket bizalmával Ön is!

Alpin Kft.

Alpin Kft.

1987-ben került ki az első hátizsákmodell a cégtől. Azóta eltelt 21 év és választékunk is ennek megfelelően bővült. Ma expedíciók teljes felszerelését vállaljuk és bármilyen extrém körülmények közé van felszerelésünk, ruházatunk. Termékeink többsége a csúcsminőséget képviseli, de olcsóbb termékeinknél is ügyelünk az igényes megjelenésre és a jó minőségre. Nagy választékunk, korrekt áraink, kiterjedt garanciáink egyre több vevőt vonzanak. Már nem csak fejlesztéssel, gyártással és nagykereskedelemmel foglalkozunk. A Sportruházat- és felszerelésgyártásban a legfontosabb, hogy a termék úgy működjön, azt tudja, amiért megvásárolták. Ilyen jól működő terméket csak kiváló anyagokból, korszerű technológiával, hozzáértéssel és rengeteg tapasztalattal lehet készíteni. Cégünk 20 éves tapasztalata, jó kapcsolataink néhány, a szakterületen vezető céggel, akiktől megtanulhattuk a tervezést, a gyártás fortélyait, kiváló alapanyagaink, korszerű gyártókapacitásaink, valamint az, hogy az általunk gyártott termékeket gyakran a legmostohább körülmények között magunk is teszteljük a garancia arra, hogy a vevő tőlünk kiváló terméket kap.

Hirdetés
ALPROSYS Kft.

ALPROSYS Kft.

Az ALPROSYS Kft.-t 1996-ban németországi magánszemélyek alapították. A társaság kizárólagos tulajdonosa a KME Holding Zrt. A vállalkozás az alapítás óta - az elnyert megbízásoknak köszönhetően - folyamatosan fejlődött, és 2000-ben létrehozta új, európai színvonalú 1100 m2 alapterületű modern épületét a Győri Ipari Parkban. Az ALPROSYS Kft. tevékenységének súlypontja az elmúlt években egyedi gépek-, berendezések tervezésére, gyártására, összeszerelésére és üzembe helyezésére helyeződött át. Jelentős létszámú tervezőmérnök csapatunk és kiváló képzettségű gépszerelőink tudása és hozzáértése az általunk gyártott termékek mindegyikében megjelenik. A magas színvonalú mérnöki tervezőmunka és gépgyártás mellett cégünk másik, meghatározó tevékenysége a géptelepítés. A piaci kihívásokat követő modern ipar egyik velejárója az üzemek tevékenységének folyamatos optimalizálása, amihez szükséges a meglévő és új berendezések, gyártósorok mozgatása, áthelyezése, beüzemelése, beállítása. E tevékenység magas színvonalú ellátásához korszerű eszközökkel rendelkezünk. Az ALPROSYS Kft. stratégiai elképzeléseinek megvalósításában kiemelkedő szerep jut a minőségnek....

Amstel Hattyú Fogadó és Étterem Győr

Amstel Hattyú Fogadó és Étterem Győr

Engedjék meg, hogy néhány mondatban bemutassam az étterem történetét. Az épület, amelyben jelenleg egy 22 szobás szálloda és az AMSTEL Cafe &estaurant üzemel, a 60-as évek elején hamísítatlan Duna-parti csónakháznak épült, nyüzsgő élettel. Családunk 1995-ben vásárolta meg az épületet a győri vendéglátás egyik legendás alakjától, Salakta Tibortól! A múlt kötelez! Nagy feladatot és terhet rótt ránk az általa felállított mércét tartani úgy, hogy saját elképzeléseinket is meg tudjuk valósítani! Nos, úgy gondolom, mostanra érkezett el az az idő, amikor elmondhatjuk, hogy a szolid eleganciával berendezett éttermünk, megújult konyhánk és étlapunk, valamint dolgozóink felkészültsége biztosíték erre! Valamennyi munkatársunkat egy cél vezérel: dolgozni az elégedett vendégekért, boldog pillanatot szerezni másoknak egy finom étellel, ízekkel, zamatokkal, remek italokkal! Remélem, törekvéseink eredménye hamarosan megmutatkozik és minél több elégedett, visszatérő vendéget fogadhatunk! Kérjük, amennyiben kérdése, észrevétele vagy javaslata van, ossza meg velünk, hogy szolgáltatásaink az Ön segítségével még színvonalasabbak legyenek.

Apor Vilmos Katolikus Iskolaközpont

Apor Vilmos Katolikus Iskolaközpont

Az Apor Vilmos Katolikus Iskolaközpont építését hármas szándék segítette elő. A Mária Iskolatestvérek rendje elhatározta, hogy Magyarországon, a győri egyházmegyében szerzetesi közösséget hoz létre, így 40 évi távollét után újból megveti lábát ebben az országban. Első csoportjuk 1990 őszén érkezett meg városunkba. Ezt megelőzően, 1987 júniusában, a győri marcalváros területén felszentelték a Szentlélek templomot. Már ekkor sokan felkeresték Benkovich Ferenc atyát, a templom plébánosát iskolaépítési javaslatukkal. Ezt a tervet a Szentlélek egyházközség képviselőtestülete is támogatta, amely eredményeképpen 1990-ben létrejött az Apor Vilmos Iskola Alapítvány. Ezzel párhuzamosan a város is iskola építését tervezte a város szélén, így Benkovich Ferenc egy leendő iskola terveiről tárgyalt az akkori városi tanáccsal. Az építkezéshez Győr városa rendelkezésre bocsátotta a telket, a közműveket, és vállalta 16 tanterem építési költségét is. A m eghirdetett pályázaton Czigány Tamás tervei kerültek elfogadásra.

Apor Vilmos Katolikus Iskolaközpont Óvodája

Apor Vilmos Katolikus Iskolaközpont Óvodája

Szeretettel várjuk gyermekeiket az Apor Vilmos Katolikus Iskolaközpont Óvodájába. 1993-ban épült fel Győr délnyugati városrészében (Marcalváros II.) az Apor Vilmos Katolikus Iskolaközpont. 2002-ig általános iskola, gimnázium és kollégium működik az intézményben. Ez év szeptemberében katolikus óvodával bővült a komplexum. A meglévő épület keleti részében egy szép, jól felszerelt marista óvodát hoztunk létre - külön elkerített napfényes udvarral. Nevelési programunkat az Óvodai nevelés országos alapprogramja alapján készítettük el, amely kibővül a gyermekek keresztény hitre nevelésével. Teológiát tanult, szakképzett hitoktató-óvodapedagógus nevelőink vezetésével a gyermekek -játékkal, dallal, dramatizálással, barkácsolással, imával- megismerkedhetnek a hitünkkel, a vallásos környezetismerettel. A helyes példaadással szeretnénk hatékony erkölcsi nevelést biztosítani számukra. Szoros együttműködésre törekszünk a szülőkkel, és felajánljuk segítségünket az otthoni hitre neveléshez. A különböző nevelési részterületek tevékenységeit /mese-vers, ének-zene, ábrázolás, testnevelés, külső világ tevékeny megismerése/ a témától és a gyermekek életkorától függően szabadon választhatóan, játékba integrálva, vagy kötelező formában, játékosan szervezzük. A gyermekek egyéni fejlődését nyomon követjük, és azt szeretnénk elérni, hogy a gyermekek belső érésük, valamint a családi nevelés...

Aquacomet uszodatechnika

Aquacomet uszodatechnika

Aquacomet uszodatechnika: medencefedés és kerámia medence modellek gyártása, értékesítése. Vállalkozásunk több mint 20 éve aktív szereplője az európai uszodatechnikai piacnak. Medencefedés típusainkkal a minőségi termékekhez szokott vevőkör kompromisszummentes igényeit elégítjük ki. Medencefedéseink használata meghosszabítja a fürdőszezont, védi a medence vízét a szennyeződésektől, valamint garantálja a biztonságot gyermekek és háziállatok számára. A Győri Ipari Parkban található üzemünkben, a legkorszerűbb gyártástechnólógiával, nagy tapasztalattal rendelkező munkatársakkal, folyamatos innovációval végezzük tevékenységünket, gyártjuk minőségi medencefedés modelljeinket. Szabadalmaztatott találmányaink biztosítják, hogy ügyfeleink csak nálunk juthatnak a legkorszerűbb megoldásokhoz. Gyártásunk 2001 óta ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszerben működik. A 2007-es évtől saját gyártócsarnokban készítjük egyedi tervezésű kerámia medence típusainkat, folyamatosan bővülő forma- és méretválasztékkal.

Aquarius-Linked - Barátja a Pénzügyekben

Aquarius-Linked - Barátja a Pénzügyekben

Mi azért vagyunk, hogy ügyfeleink egy pénzügyi döntés előtt ne álljanak sorban napokat feleslegesen a bankok és a biztosítók ügyfélszolgálatain, hanem mindent egy helyen és díjmentesen el tudjanak intézni. Legyen szó hitelről, biztosításról vagy megtakarításról, mi a teljes magyar pénzpiac kínálatából választjuk ki ügyfeleinknek a 3 legkedvezőbb ajánlatot!

Arany Szarvas Fogadó

Arany Szarvas Fogadó

Arany Szarvas Fogadó Az Arany Szarvas Fogadó Győr történelmi városközpontjában, a Rába folyó partján, a festői Püspökváral szemben, a vadregényes Radó- szigeten helyezkedik el kellemes, nyugodt környezetben a város Gyógy- és Wellnes termálfürdőjétől 50 m- re. A fogadó 17 (10db kétágyas és 7 db 3 ágyas) egyedi panorámás szobával rendelkezik. Minden szoba fürdőszobával, saját balkonnal Tv-vel, klimával, telefonos internetes csatlakozással, minibárral felszerelt. Szállóvendégeink igényes kikapcsolódását szauna, masszázs, szolárium biztosítja. A földszinten a meleg hangulatú középkori hajóbelsőt idéző Captain Drake's Pub található, melyben romantikus hangulatban tölthet el egy kellemes estét a hazai és a nemzetközi konyha remekeit ízlelgetve. Hétvégente élőzene. Különtermünk 90 fő befogadására - konferenciák, üzleti találkozók, esküvők, rendezvények lebonyolítására vehető igénybe. 120 fős kerthelyiségünk, szép kilátással tavasztól - őszig várja Kedves Vendégeit! Szálloda - Étterem - Rendezvényterem

Aranyhajó Patika

Aranyhajó Patika

Üdvözöljük az Aranyhajó Patika webáruházában! A győri Aranyhajó gyógyszertár online webshopjából gyors házhozszállítással rendelhetőek gyógyhatású készítmények, vény nélkül kapható gyógyszerek az ország egész területére. Gyógyszer rendelés könnyedén, akár online is fizethet! Egészségpénztári kártyát is elfogadunk! Ne álljon sorba, rendelje meg gyógyszereit nálunk!

Tuti menü