Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingatlan Győr képes leírás - Győr.tlap.hu
részletek »

Ingatlan Győr - Győr.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyor.tlap.hu » Ingatlan Győr
Keresés
Találatok száma - 14 db
City Home Ingatlaniroda

City Home Ingatlaniroda

A CITY HOME INGATLANIRODA Győrben illetve Győr környékén található ingatlanok eladásával és bérbeadásával foglalkozik. Belvárosban (szinház környékén) található irodánk jelenlegi formájában 2006 óta működik. Megbízása esetén ingatlanát felmérjük, lefényképezzük és segítünk az ár megállapításában. Az információkat bizalmasan kezeljük, a bemutatásokhoz az érdeklődöket minden esetben személyesen kísérjük. A közvetítés mellett ügyfeleink részére jogi szakértőket, hitelügyintézést, épületfelújítási szakembereket tudunk biztosítani. Társasházi lakások, családi házak, ikerházak, telkek, üzlet-és irodahelyiségek értékesítést vállaljuk Győrben és környékén. Sikeres együttműködésünk során létrejött adás-vételi szerződés aláírásakor tartunk igényt a megbízási díjra, amely az adás-vételi szerződésben rögzített vételár 3%-a + ÁFA.

Dr. Kovács Ingatlan

Dr. Kovács Ingatlan

A Dr. Kovács Ingatlaniroda, 1999 óta működik Győrben, tulajdonosa a Dr. Kovács Ingatlaniroda Kft. A cég tulajdonosa Kovács Dániel Farkas. A társasággal szorosan együttműködik Dr. Kovács Kálmán ügyvéd, aki a cég jogi képviseletét is ellátja. Dr. Kovács ügyvéd az ELTE Jogi Továbbképző Intézetben két éves ingatlanforgalmi szakjogász képzésben vett részt. Disszertációját elkészítette, ez a negyedik diplomája. Irodánk Győr, történelmi Belvárosától 200 m-re, a városháza, ill. a földhivatal szomszédságában található. Irodánk sikeresen működik együtt huszonegy (helyi és más megyék) ingatlanirodáival. Partnerirodáink segítségével még nagyobb választási lehetőséget tudunk adni az ügyfeleinknek, elősegítve a mielőbbi adásvétel létrejöttét. Így közösen összefogva valamennyien sikeresek vagyunk. Továbbá eredményesen közvetítjük, több mint húsz építős beruházó cég ingatlanjait. Együttműködési szerződésünk van több bankkal, valamint hitelszolgáltatókkal, így kérésre segítséget tudunk nyújtani a kölcsönfelvételekhez.

Első Győri Inköz

Első Győri Inköz

Társaságunk Győr város legpatinásabb, legrégebben működő ingatlanközvetítő-forgalmazó vállalkozása. Működésének kezdete 1990 nyarára nyúlik vissza. Alapítója Győr város önkormányzata valamint a szintén önkormányzati tulajdonban lévő INSZOL Rt. volt 50-50 %-ban. Ebben az időszakban feladata a piaci szolgáltatások (közvetítés, értékbecslés) mellett a mintegy 9.000 db városi tulajdonban lévő bérlakás és nem lakás célú helyiség kezelése volt. 2001-ig a cég tevékenységébe tartozott ezen ingatlanok bérleti díjának beszedése, a társasítással kapcsolatos teljes körű ügyintézés, majd a későbbiekben a forgalmi érték megállapítása és maga az értékesítés lebonyolítása is. Ezen óriási adatbázis állományt az elmúlt évek során tovább bővítettük, s folyamatosan aktualizáljuk. 2001. évben tulajdonosváltás történt, a 4 millió forint jegyzett tőkéjű társaság üzletrészeit a Halászi Takarékszövetkezet vásárolta meg, mely jelentős változást hozott a cég életében. Új-Első Győri INKÖZ Kft.-néven a cég komoly tőkeerővel a háta mögött "kilépett" az ingatlanpiacra, s teljesen új üzleti alapokra helyezte tevékenységét. Napjainkban már mint magánvállalkozás működik az ingatlanszakma szinte valamennyi területén

Gold Ingatlaniroda

Gold Ingatlaniroda

Győri és Győr környéki ingatlan értékestés, keresése, kivitelezés A cég 2004. áprilisában alakult. Győr-Belváros frekventált helyén, a Bajcsy- Zsilinszky út 52. szám alatt nyitotta meg irodáját. 2007. november 15-től új helyre, a Győr, Stelczer L. u. 12. (Széchenyi tér - Dunakapu tér közötti utca) alá költözött. Ingatlanirodánk teljes körű szolgáltatást nyújt. Nemcsak ingatlanok közvetítésével, hitelügyintézéssel, pénzügyi tanácsadással, biztosítás-közvetítéssel, hanem adás-vételek jogi lebonyolításával, sőt nyílászárók, konyha- és irodabútorok forgalmazásával is foglalkozik. Ingatlanközvetítői tevékenységünk főleg győri és Győr környéki családi házakra, lakásokra, építési telkekre vonatkozik, de ipari, mezőgazdasági, kereskedelmi és egyéb hasznosítású ingatlanok is találhatók az adatbázisban. Kereső ügyfelek részére megtaláljuk az igényeinek leginkább megfelelő ingatlant. Önnek csupán álmai ingatlanának leírását kell megadnia számunkra és vállaljuk: - a hirdetésfigyelést, - a telefonos egyeztetéseket, - helyszíni szemléket, - vételi áralkukat, - szerződés előkészítést.

Ingatlanhirdetések Győr és környékén

Ingatlanhirdetések Győr és környékén

Ingatlant keres Győrben? Jó helyen jár! Nálunk fényképes, könnyen átlátható hirdetések, térkép, folyamatosan frissülő adatbázis, egyszerűen kezelhető adminisztrációs felület, és közel 200.000 db hirdetés várja a felhasználókat. A főoldali ingatlaniroda katalógusból akár ingatlanközvetítőt is kereshet. Magánszemélyek hirdetései éppúgy megtalálhatóak adatbázisunkban, mint ingatlanközvetítők ajánlatai. Magánszemélyek ingyenesen hirdethetnek oldalunkon, ingatlanközvetítők pedig két hónapig ingyenesen kipróbálhatják szolgáltatásainkat. Várjuk Magyarország kedvelt, felhasználóbarát ingatlankeresőjében, itt könnyedén megtalálja új otthonát.

Lakás Győr - Creditingatlan

Lakás Győr - Creditingatlan

Cégünk alapjait több éves építőipari ill. pénzügyi területen eltöltött szakmai tapasztalat, a lakosság szolgálatában álló tevékenység előzte meg. Felismerve, hogy az ügyfelek egyedi igényeire a megoldás is csak egyedi lehet, 2004 tavaszán családi vállalkozásban megalakult az CreditIngatlan Pénzügyi Tanácsadó és Ingatlanforgalmazó Kft. Fő tevékenységi körünk az ingatlan- és hitel közvetítés. Központi irodánk Győr-Moson-Sopron megyében Rábaköz szívében Csornán a 85. számú főútvonal mellett a városközpontban található, de megtalálhat bennünket megyeszékhelyünk városában Győr belvárosához közeli irodánkban is. Ingatlan adatbázisunk főként a Győr-Moson-Sopron megyére orientálódik , elsősorban a megye területén tevékenykedünk. Magas szakmai színvonalú felkészültségünkkel a legkedvezőbb banki hitel konstrukciók kiválasztását tudjuk megtenni ügyfeleinknek. Irodánk közvetlen kapcsolatban van több hazai és külföldi pénzintézetekkel a lakossági hitelek teljes skáláját, tudjuk biztosítani ügyfeleinknek! Megoldást kínálunk pénzintézetek által felmondott hitelek kiváltására, köztartozások rendezésére, akár végrehajtás alatt lévő ingatlanok megmentésére.

Openhouse - Nádorváros Ingatlaniroda

Openhouse - Nádorváros Ingatlaniroda

Az Openhouse magyar tulajdonú, győri központú ingatlanhálózat, amely franchise rendszerben működik, immár közel 30 irodával országszerte. Az Openhouse cégcsoport tevékenysége négy fő területet ölel át: Használt ingatlan értékesítés, (családi ház, társasházi lakás, iroda, üzlethelyiség, telek, nyaraló, ipari- és mezőgazdasági ingatlanok, albérlet közvetítés); Újépítésű ingatlan üzletág; Hitel- és lízingközvetítés és biztosítás; Értékbecslés.

Otthon Ingatlan Kft.

Otthon Ingatlan Kft.

Közel 20 éves tapasztalattal Győr-Belvárosában a Kisfaludy u. 27. szám alatti irodánkban várjuk kedves régi és új ügyfeleinket. Non-Stop telefonszámainkon lehetőség nyílik időpontot egyeztetni esti vagy hétvégi lakásnézésre vagy akár megbízás kötésére is. Mottónk a minőségi ingatlanközvetítés, teljeskörű, egyénre szabott kiszolgálás. Győri ingatlanirodákkal, neves hazai-külföldi pénzintézetekkel kiépített kapcsolatunk a garancia arra, hogy nem csak megtaláljuk a megálmodott ingatlant, de ingyenes hitelszolgáltatásunkkal azt elérhetővé is tesszük. Szilárd, eredményes működésünk hátterét hozzáértő munkatársaink, kiváló jogi hátterünk, de legfőképp ügyfeleink bizalma adja.

Pannon Udvar KFt.

Pannon Udvar KFt.

A Pannon Otthon Kft megalapításakor legfőbb célul azt tűztük ki, hogy néhány éven belül a győri, illetve a Győr környéki ingatlanberuházók között meghatározó szerepet töltsünk be. Minderre a kiinduló alapot a cég vezetése adta meg: az ügyvezető jogász végzettségű és jelentős tapasztalatokat szerzett a gazdasági élet különböző területein. Az értékesítési és szervezési feladatokat ellátó vezető pedig sok éves kereskedelmi gyakorlattal rendlelkezik. Megalakulásunkkor profilunk elsősorban társasházak építése volt, mely tevékenységünk magába foglalta az ideális telkek felkutatását, a piaci igényeknek leginkább megfelelő lakásválaszték összeállítását. Mindez azonban kevés lenne ahhoz, hogy a cég kitűnjön a sok beruházó közül. Valami újat kívántuk nyújtani a lakásvásárlók számára. Elsőként megvalósítottuk az előfinanszírozás nélküli lakáshoz jutás lehetőségét, és ehhez patnert az Erste Bank Rt-ben találtunk. Az ingatlanpiacon bekövetkezett változások megkövetelték az olyan teljeskörű szolgáltatás kialakítását, ahol az ügyfelek kényelmesen, egy helyen lebonyolíthatják az ingatlanokkal kapcsolatos egyéb ügyeleteiket. (szerződéskötés, hitel ügyintézés, értékbecslés)

Hirdetés
Pannontér

Pannontér

ingatlan forgalmazás, ingatlankezelés, hitel - elsősorban Győrött és Győr-környékén Szolgáltatás A legtöbb embernél ingatlana eladása vagy vásárlása egyike élete legnagyobb pénzügyi döntéseinek. Ebben az elhatározásban, véghezvitelében szeretnénk segíteni Önöket szakmailag felkészült tanácsadóink segítségével. Ingatlan szolgáltatás Célunk, hogy partnereink igényeit - legyen szó ingatlaneladásról, lakásvásárlásról, hitelről -, egy helyen, a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban kiszolgáljuk. Irodánk működési területe elsősorban Győr és közvetlen vonzáskörzete. Ha eladni szeretne Ingatlanáról szakképzett kollégánk - pontos felmérést készítve - Önnel közösen megállapítja az ingatlan piaci árát, megtervezi az értékesítéshez vezető utat, és mindvégig az Ön személyes tanácsadójaként dolgozik, folyamatos kapcsolatot tartva Önnel. Ingatlanát előre egyeztetett időpontban, csak potenciális érdeklődőknek mutatjuk be, szem előtt tartva az Ön idejét és biztonságát. Mi történik, mikor megtaláltuk a vevőt? Tanácsadóink segítik Önt a legkedvezőbb ár elérése érdekében, közreműködnek az adásvételi szerződés megkötésében, az ügylet teljes, sikeres lezárásában.

Q7 Ingatlaniroda

Q7 Ingatlaniroda

Honlapunkon számos győri tégla és panel társasházi lakás, családi ház, iroda és építési telek található színes alaprajzokkal. Kedvező, akár már 1,5% közvetítői díj. Mindig építészmérnök munkatárs segít Önnek. Adyváros, Kisbácsa, Marcalváros II, Nádorváros, Révfalu, Szabadhegy, Győrszentiván. Quality7 Ingatlaniroda - Minőség a 7 minden napján!

Sarokház Ingatlanügynökség

Sarokház Ingatlanügynökség

A Sarokház Ingatlanügynökség Győr és környékén kínál családiházakat, lakásokat eladásra, bérlésre, valamint egyéb ingtalnokat is találhat nálunk.

Várhegyi-Trade Kft.

Várhegyi-Trade Kft.

Ingatlanközvetítés, értékbecslés. Eladó illetve kiadó ingatlanok. Albérlet, ház, lakás, telek Cégünk VÁRHEGYI TRADE KFT néven 2000-évben alakult. 2001-től Győr belvárosában lévő irodánkban működünk, közismerten BELVÁROSI INGATLANIRODA néven, mely a városközpontban a Nemzeti Szinház mögött könnyen megtalálható. Irodánk családi vállalkozásként tevékenykedik, kiemelten fontosnak tartva a korrekt, gyors és diszkrét ügyintézést, igény szerint német nyelven is. Munkánkat nemzetközi tapasztalatokkal és szaktudással rendelkező ügyvéd munkatársunk segíti, idegennyelvű szerződések elkészítésével, tanácsadással. Föbb tevékenységi körünk: - Ingatlan közvetítés - Értékbecslés, ingatlan piaci értékének meghatározása - Ingatlanok (családi házak, lakások, üzletek, irodák stb.) bérbeadása - Ingyenes, teljeskörű hitelügyintézés közvetlen, folyamatosan bővülő banki kapcsolattal Az eladó ingatlanokat díjmentesen és azonnal regisztráljuk, előzetes értékbecslését térítésmentesen elvégezzük. Adatbázisunkat folyamatosan, naprakészen bővitjük.

Várhelyi-Ingatlan győr

Várhelyi-Ingatlan győr

Ingatlanközvetítés és értékbecslés Győr és vonzáskörzetében, több éves tapasztalattal, rugalmas időbeosztással, hitelügyintézés, albérletközvetítés, ingatlanok cseréjének lebonyolítása, ügyvédi hátérrel teljeskörü adásvétel lebonyolítása, ingatlan tanácsadás személyre szabottan, ingatlan ingyenes regisztrációja, ingatlan bemutatása akár hétvégi időpontban, új ingatlanok közvetítése,

Tuti menü