Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Használtautó Győr, Autószalon Győr képes leírás - Győr.tlap.hu
részletek »

Használtautó Győr, Autószalon Győr - Győr.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyor.tlap.hu » Használtautó Győr, Autószalon Győr
Keresés
Találatok száma - 5 db
Gyimes Autóház Kft.

Gyimes Autóház Kft.

Gyimes Autoház Kft. - Győr - Opel - Chevrolet - Használt Autó - Szervíz - Alkatrész Cégünk a Gyimes Autóház 1995 január óta működik. Az egykor 9 fővel indult kis vállalkozás mára Győr egyik meghatározó autós cége lett. A győr nyugati kapujában épült OPEL Márkakareskedés és Szervíz az autósok legmegasabb színvonalú kiszolgálását tűzte ki céljául. Sikeres tevékenységünk elismeréseként vállalkozásunk a Chevrolet márka képviseletés is ellátja 2003 óta. Üzleti filózófiánk legfontosabb eleme, hogy a gépkocsi tulajdonosoknak az autózás minden területén kiemelkedőt nyújtsunk. Legyen szó gépkocsi vásárlásról, javításról, fenntartásról vagy bármiről ami autó - jól képzett, udvarias csapatunk várja Önt! Cégünk rendelkezik ISO 9001:2000 minősítéssel. Mindez európai színvonalú, korszerű létesítményünkben kellemes környezetben biztosítjuk korrekt árakon.

Honda Flick

Honda Flick

Honda márkakereskedés Győrben. Cégünk akciókkal, Honda modellekkel (City, Jazz, Civic, Civic TYPE-S, Civic TYPE-R, Insight, Accord, Accord Tourer, FR-V, CR-V, CR-V, Legend, S2000), használtautó kínálattal várja ügyfeleit. Honda kisgépeket is fogalmazunk.

Nádor Autó Zrt

Nádor Autó Zrt

A Nádor Autó Zrt. mai formájában, és ezzel a cégnévvel, 2006 szeptemberében nyitotta meg kapuit. Az Opel márkán kívül, a General Motors-al kötött szerződés keretében a Chervrolet márka is csatlakozott termékeivel a szalonban értékesítésre kerülő gépkocsik közé. Az autószalon teljesen új formát öltött. A General Motors előírásainak maximálisan megfelelő, modern, multibrand autószalont alakítottak ki. Ez azt jelenti, hogy a két márka termékei egy légtérben, elválasztás nélkül, két csoportban kerülnek bemutatásra. A szalonon belül öt értékesítő pult, a munkafelvétel, és a kárrendezés került elhelyezésre. Ettől elkülönítve helyezkedik el négy iroda a gazdasági részleg és a vezetők részére. A helykínálat bőséges, jelenleg tizenhat bemutató autó bemutatására van lehetőség, két autóátadó hellyel.Saab szalon A két márka mellé 2007-től egy újabb márkával gazdagodott a vállalt kínálata. Az ugyancsak General Motors részévé vált prémiummárka, a Saab személygépkocsik vásárlására is lehetősége van az érdeklődőnek. A szalon 2008 januárjában került átadásra. Az új különálló szalonban 3 gépkocsi bemutatására van lehetőség. A szalon sajátos, Saab márkához méltó prémium kialakítással bír.

Porsche Győr

Porsche Győr

Porsche Győr, VW, Audi, Seat, Skoda, Weltauto A Porsche Győr 1998 júliusában kezdte meg működését az Audi,a Volkswagen valamint a VW haszonjárművek hivatalos értékesítésével illetve szervizével, valamint használtautók forgalmazásával a Pápai úton. 2000 decemberében Skoda bemutatóteremmel és szakszervizzel bővült a Porsche Győr. 2001májusában átalakult a használtautó forgalmazás a Porsche Győr keretein belül.Új korszak nyílt az ötcsillagos garancia bevezetésével. Az új Audi hangár az Audi-design-nak megfelelő formában került felépítésre. Korszerű technikával kialakított bemutatótermünk 2002. júniusától a legnagyobb fokú igényességgel, a márkával összefüggő eleganciával várja kedves Ügyfeleit. Nézze meg új VW bemutatótermünket! Volkswagen márkakereskedések és szervizek mindenképpen úttörőnek tekinthetők, bemutatótermei olyan egyedi arculatot kaptak, amely messziről felismerhetővé teszi ezeket a létesítményeket. A cég túl az automobil üzleten, aktívan részt kíván venni az új építészeti megnyilvánulásokban is. teret adva a legmodernebb irányzatoknak.

Vanos - márkafüggetlen autószalon

Vanos - márkafüggetlen autószalon

márkafüggetlen autószalon, lizingből visszavett autók, használt autó, új autó, autó csere, autó adás-vétel, győr 2000 szeptemberében alapítottuk cégünket használtgépkocsi-kereskedelem és használt autó finanszírozás fő tevékenységgel. Az alapító tulajdonosok, ifj. Dusza András és Benyik Zoltán, többéves szakmai tapasztalatot szereztek vezető beosztásban különböző márkakereskedésekben. Az eddig eltelt 15 évben a használtautó értékesítésben gyakorlatilag nem történt minőségi fejlődés Magyarországon. Ennek ismeretében találtunk ki egy újfajta szolgáltatást ebben az üzletágban amely ötvözi a különböző márkakereskedők megjelenését és szolgáltatását a használtautó értékesítés rugalmasságával. A cég fejlődésének egyik csúcspontja a 2003 júniusában megnyitott exkluzív autószalon Győrben, amely a maga nemében egyedülálló. Olyan körülmények között és színvonalú szolgáltatásokkal kezdtük meg működésünket szalonunkban amelyek addig ismeretlenek voltak ezen a területen. A Budapest-Bécs 1. sz főút mellett közvetlenül 640 m2 zárt és ugyanekkora nyitott területen kínáljuk a gépkocsikat, illetve egy helyen bonyolítjuk az autó értékesítést és az autó finanszírozás teljes folyamatát. A szalonban "0

Tuti menü