Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Győri cégek képes leírás: Speedy - VIDRA [2. oldal]
részletek »

Győri cégek: Speedy - VIDRA [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: gyor.tlap.hu » Győri cégek
Keresés
Találatok száma - 20 db
Speedy autószerviz Győr

Speedy autószerviz Győr

A Speedy autószerviz Franciaországban alakult 1978-ban. Jelen pillanatban Európa legnagyobb autó szervizhálózata. Az autó szerviz hálózat 1999-ben csatlakozott a Kwik-Fit csoporthoz, melynek a németországi Pit-Stop hálózat is a tagja. A Közép-kelet Európai régióból, a Speedyhez Magyarország csatlakozott először. 10 szerviz létesült eddig Magyarországon, amelyből Budapesten 6 található, vidéken pedig 4. Minden munkára biztosítunk Európai Garanciát, és ezt bármely európai Speedy szervizben érvényesítheti. Bejelentkezés nélkül is várjuk a hét 6 napján kedves ügyfeleinket, gyártótól függetlenül, bármely típusú gépkocsival, hétfőtől péntekig 8.00-18.00 óráig.

Vida István burkoló

Vida István burkoló

Vida István burkoló vagyok, hideg burkolási munkák szakszerű kivitelezésével foglalkozom Győrben, magánszemélyek és társasházak részére egyaránt. Teljes körű csempézés, járólapozás Győr és vonzáskörzetében. Ingyenes felmérés és árajánlat készítés! Az általam elvégzett munkára teljes körű garanciát vállalok!

VIDRA Környezetgazdálkodási Kft.

VIDRA Környezetgazdálkodási Kft.

A VIDRA Környezetgazdálkodási Kft. 1991-ben alakult, egy összeforrott vízügyi és vegyész-gépész szakembergárda vállalkozásaként. A megalakulást követő időszak feladatai mellett a VIDRA Kft. számára a szovjet csapatok kivonulása után elhagyott laktanyák közül Győr, Komárom és Esztergom katonai bázisok környezeti szennyeződéseinek mentesítése jelentette a kitörési pontot. Számos kárelhárítási projekt sikeres levezetését követően a VIDRA Kft. 1994-ben közösségre lépett a német RWE konszern hazai leányvállalatával. Az együttműködésben rejlő lehetőségek kihasználása mellett a nagyvállalati munkastílus a hazai piacon való előnytelensége miatt három év elteltével a társaság ismét az alapítók tulajdonába került. Az alapítók személyéhez kötődő ismeretanyag, kiegészülve a német szakemberek tudásával, munkakultúrájával, a hazai szakértők szorgalmával és tapasztalataival, együttesen lehetővé tették a társaság jelenlegi szolgáltatási körének kialakulását.

Tuti menü