Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Győri cégek képes leírás - Győr.tlap.hu
részletek »

Győri cégek - Győr.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyor.tlap.hu » Győri cégek
Keresés
Találatok száma - 20 db
4V Reklám

4V Reklám

Cégünk 1993-ban alakult Wing KKt néven. Annak idején egyetlen irodából és egyetlen számítógéppel kezdődött. Célja akkor is reklámkivitelezés volt bár műhelyháttér nélkül. Az évek múlásával, amikor a fóliadekorációkon túl egyre több olyan kérés érkezett, egyre jobban áttértünk a reklámügynöki szerepből a reklámkivitelezői felé, azaz elkezdtünk saját reklámeszközöket gyártani, eleinte csak kisebb műanyagtermékek és egyszerűbb világító dobozok gyártásából állt némi acélmunkával egybekötve. Szolgáltatásaink: plasztikus betűk, habbetűk, világító dobozok, grafikai tervezés, digitális nyomtatás, autódekoráció, fóliadekoráció

ALPROSYS Kft.

ALPROSYS Kft.

Az ALPROSYS Kft.-t 1996-ban németországi magánszemélyek alapították. A társaság kizárólagos tulajdonosa a KME Holding Zrt. A vállalkozás az alapítás óta - az elnyert megbízásoknak köszönhetően - folyamatosan fejlődött, és 2000-ben létrehozta új, európai színvonalú 1100 m2 alapterületű modern épületét a Győri Ipari Parkban. Az ALPROSYS Kft. tevékenységének súlypontja az elmúlt években egyedi gépek-, berendezések tervezésére, gyártására, összeszerelésére és üzembe helyezésére helyeződött át. Jelentős létszámú tervezőmérnök csapatunk és kiváló képzettségű gépszerelőink tudása és hozzáértése az általunk gyártott termékek mindegyikében megjelenik. A magas színvonalú mérnöki tervezőmunka és gépgyártás mellett cégünk másik, meghatározó tevékenysége a géptelepítés. A piaci kihívásokat követő modern ipar egyik velejárója az üzemek tevékenységének folyamatos optimalizálása, amihez szükséges a meglévő és új berendezések, gyártósorok mozgatása, áthelyezése, beüzemelése, beállítása. E tevékenység magas színvonalú ellátásához korszerű eszközökkel rendelkezünk. Az ALPROSYS Kft. stratégiai elképzeléseinek megvalósításában kiemelkedő szerep jut a minőségnek....

Aquacomet uszodatechnika

Aquacomet uszodatechnika

Aquacomet uszodatechnika: medencefedés és kerámia medence modellek gyártása, értékesítése. Vállalkozásunk több mint 20 éve aktív szereplője az európai uszodatechnikai piacnak. Medencefedés típusainkkal a minőségi termékekhez szokott vevőkör kompromisszummentes igényeit elégítjük ki. Medencefedéseink használata meghosszabítja a fürdőszezont, védi a medence vízét a szennyeződésektől, valamint garantálja a biztonságot gyermekek és háziállatok számára. A Győri Ipari Parkban található üzemünkben, a legkorszerűbb gyártástechnólógiával, nagy tapasztalattal rendelkező munkatársakkal, folyamatos innovációval végezzük tevékenységünket, gyártjuk minőségi medencefedés modelljeinket. Szabadalmaztatott találmányaink biztosítják, hogy ügyfeleink csak nálunk juthatnak a legkorszerűbb megoldásokhoz. Gyártásunk 2001 óta ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszerben működik. A 2007-es évtől saját gyártócsarnokban készítjük egyedi tervezésű kerámia medence típusainkat, folyamatosan bővülő forma- és méretválasztékkal.

Aquarius-Linked - Barátja a Pénzügyekben

Aquarius-Linked - Barátja a Pénzügyekben

Mi azért vagyunk, hogy ügyfeleink egy pénzügyi döntés előtt ne álljanak sorban napokat feleslegesen a bankok és a biztosítók ügyfélszolgálatain, hanem mindent egy helyen és díjmentesen el tudjanak intézni. Legyen szó hitelről, biztosításról vagy megtakarításról, mi a teljes magyar pénzpiac kínálatából választjuk ki ügyfeleinknek a 3 legkedvezőbb ajánlatot!

Ceres ZRt.

Ceres ZRt.

A Ceres név talán senkinek sem hangzik ismeretlenül, hiszen viselője (aki egyébként egyenlő a görögök Déméterével) a rómaiaknál az aratás, a földművelés istennője volt, a mitológia szerint Ceres vezetette be az emberiséget a gabonatermesztés rejtelmeibe. A kenyeret Ceres istennőnek köszönhetjük, így stílszerű névadónak bizonyult az istennő számunkra, a győri Ceres ZRt. számára is. Sütőipari vállalatunkat az 50-es évek elején alapították, az évek hosszú sora alatt sok változást, ezen belül névváltozást is megélt, így sokaknak talán még a korábbi cégnév, a Győri Sütő is ismerősnek tűnhet. 2002 jelentős év cégünk életében, hiszen ekkor került bevezetésre a Ceres Sütő, mint márkanév.

Csillanas.hu

Csillanas.hu

Elérhető, hatékony kereső optimalizált havidíjas weboldalkészítés. Domain, Tárhely weboldal havidíjas szolgáltatásként kis-és középvállalatok részére. Etikus kereső optimalizált weblapok készítése, honlap tervezés, tárhely és domain név szolgáltatás. Honlapkészítés, Domain regisztráció, Tárhely bérlet, weboldal grafikai munkák, keresőmarketing és weblap optimalizálás Győrben.

Fluid-Tech Hidraulika Kft.

Fluid-Tech Hidraulika Kft.

Szaküzletünkben hidraulikus és pneumatikus elemek széles választékával várjuk kedves vevőinket. Raktári tételeink esetén azonnali gyors kiszolgálást biztosítunk. Szívesen adunk szaktanácsot, segítünk a megfelelő elemkiválasztásban, beazonosításban, megpróbálunk gyors és hatékony megoldást kínálni ügyfeleink számára.

Generál kivitelezés Red Generál Győr

Generál kivitelezés Red Generál Győr

A Red Generál építőipari vállalkozás 2003-ban alakult. Állandó munkatársainak száma 30 fő, amely igény esetén megbízható alvállalkozók közreműködésével bővíthető. Szolgáltatásai és termékei az építőiparhoz és a lakatos iparhoz kapcsolhatók. Acélcsarnokok gyártása, lakóépületek generál kivitelezése, állvány és zsalurendszerek bérbeadása. Minőségi munka, hatékonyság! Irodánk címe: H-9028 Győr, Régi Veszprémi u. 14-16.

Generálkivitelezés

Generálkivitelezés

Bauma Hungária Kft. - Generálkivitelezés Győr Családi házak generál kivitelezése Cégünk vállalja hagyományos szerkezetű családi házak építését teljeskörű kivitelezéssel. Kész tervek alapján készítjük el ajánlatunkat, melyek teljes részletességgel, a legapróbb munkafolyamatok mélységéig láthatóvá teszik a megrendelő számára az építkezés menetét az alapoktól a teljes befejezésig. Társasházak Vállaljuk társasházak szerkezetépítését, teljeskörű kivitelezését. Cégünk kialakult alvállalkozói körrel dolgozik együtt, mely garancia a minőségi munkára, a határidők pontos betartására. Az elmúlt évek eredményessége lehetővé tette a folyamatos fejlődést, amit az általunk kivitelezett épületek minősége is bizonyít. Lakás felújítás, belsőépítészet Profilunk széleskörű, kész tervek illetve helyszíni felmérés alapján készítünk ajánlatot. Vakolás, hideg- és melegburkolatok készítése, szárazépítés, belső festés, gépészeti és villanyszerelési vezetékek és berendezések cseréjében és felújításában tapasztalt munkatársak állnak a megrendelő segítségére. Ipari létesítmények Ipari csarnokok és kiszolgáló épületeik generál kivitelezését vállaljuk korrekt határidőkkel, és kiváló minőségű szakmunkával, referenciával.

Hirdetés
Győri Fordító Iroda

Győri Fordító Iroda

Cégünknek megpróbáltunk olyan nevet adni, amely egy szóban elmond rólunk mindent: Fordításmánia, vagyis mániánk a fordítás. Miért éppen Győrben? Az elmúlt évek tapasztalata azt igazolta, hogy igen nagy igény mutatkozott arra, hogy a Győri Édes városában fordítóirodát nyissunk. Hivatalos fordítás készítése Győrben angol, német, spanyol, olasz, francia, cseh, szlovák, román, horvát, szerb, ukrán, orosz, mongol, portugál nyelveken. A győri székhelyű Fordításmánia fordító és tolmács iroda segít Önnek leküzdeni a nyelvi akadályokat, fordítás, szakfordítás, lektorálás és tolmácsolás elérhető árakon Győrben és környékén.

Győri utazási irodák

Győri utazási irodák

- Ez egy utazási iroda kereső weboldal a legnagyobb Magyarországon! - Minden városról található róla információ ami szükséges lehet egy utazáshoz. - Található rajta kereső motor így a Magyar települések is könnyedén megtalálhatóak. - Az országokat kontinensekre bontva el lehet érni és további információ látható. Az utazasi.irodak.com webportál létrejöttének elsődleges feladata az volt, hogy egy helyre gyűjtse a Magyarországon regisztrált, legálisan működő utazási irodákat, megkönnyítendő ezzel az utazni készülők dolgát a választásban, és lehetőséget adva ezzel az utazási irodáknak arra, hogy szolgáltatásaikat egy gyakorlatiasan működő oldalon keresztül is felkínálhassák az érdeklődőknek. Ugyanakkor a weboldal készítőinek célja az is, hogy az utazasi.irodak.com oldalon keresztül kiszűrjék azokat az illegálisan tevékenykedő zugirodákat, amelyek a fogyasztókat megtévesztik, és tisztességtelen magatartásukkal rontják a szakma, és a becsületesen működő utazási irodák hírét. A nyaralásra szánt időt mindenki úgy szeretné eltölteni, hogy az utazás során pozitív élményeket szerezzen, nyugodtan pihenhessen, épp ezért az oldal szerkesztésénél fontos szempont volt az is, hogy praktikus tanácsokkal, útleírásokkal és a külföldön működő magyar nagykövetségek segítségével olyan információkkal lássa el az utazni vágyókat, amelyek jól jöhetnek a nyaralás, és annak tervezése során....

Jankovits Hidraulika Kft.

Jankovits Hidraulika Kft.

Automatizálással, gépgyártással, elektronikai,- diagnosztikai szervizzel tervezési és kivitelezési szolgáltatással állunk megrendelőink, partnereink szolgálatára. Cégünk 1992-ben, családi vállalkozásként indult, s 1994 óta kft-ként működik. 1997-ben, több jelentős fejlesztést - többek között egy forgácsoló műhely, iroda és mintabolt kialakítását - követően építettük fel jelenlegi telephelyünket a Győri Ipari Parkban, ahol hamarosan újabb beruházásokat viszünk végbe.

Keszit.es

Keszit.es

Minden weblap tulajdonos számára fontos, hogy holnapját megtalálják, ne csak a család és a munkatársak lássák, hanem folyamatosan meglegyen a stabilan magas látogatószám. Ezek a látogatások pedig aktív kapcsolatot alakítsanak ki az ügyfelekkel. Fontos, hogy látogatói ne eltévedt érdeklődők legyenek, akik teljesen más termékre vagy szolgáltatásra kerestek, csak a weboldalában elhelyezett rossz kulcsszavak miatt az Ön oldalán találták magukat, majd rögtön távoztak is. Az általunk készített weboldalakkal ez nem fordulhat elő! Mi tudjuk, hogy milyen keresőoptimalizálási technikákkal lehet elérni, hogy Ön az első három oldal egyikén jelenlegyen meg a keresőkben, és tartósan fenn tudja tartani az előkelő pozíciót. Véleményünk szerint ezeket a technikákat nem lehet kizárólag tanulással elérni, a gyakorlati tapasztalatok érnek a legtöbbet. Ezért bátran állítjuk, hogy időt és energiát spórolunk meg Önnek ha minket választ! Bízza ránk az időigényes munkát, és élvezze az eredményeket!

Kiss Honlapkészítés

Kiss Honlapkészítés

A Kiss Honlapkészítés fő profilja a weboldal készítés egyedi webdesignnal. Már a honlap készítésekor is kiemelkedő hangsúlyt fektetünk a keresőbarát kialakításra, keresőoptimalizálásra és a felhasználóbarát kialakításra. Célunk olyan jövedelmező weboldalak készítése, melyek megrendelőinknek ügyfeleket, megrendeléseket hoznak. A weboldal készítés mellett keresőoptimalizálással, keresőmarketinggel, linképítéssel is foglalkozunk. A weben jelen lenni ma már nem kiváltság, hanem alapvető követelmény, rendelje meg weboldalát nálunk még ma!

Mind Power Hungary fordítóiroda

Mind Power Hungary fordítóiroda

Miért érdemes a Mind Power Hungary fordítóirodát választani? 1. Magyar: a Mind Power Hungary számos fordítóirodával szemben magyar tulajdonban van. 2. Minőség: fordítóirodánk a minőségi fordítás elkötelezettje. Fordítóink munkáját lektorok, nyelvi lektorok és szoftveres minőségellenőrző programok is ellenőrzik. 3. Gazdag nyelvpár kínálat: angol, bolgár, cseh, dán, észt, finn, francia, görög, holland, horvát, lengyel, lett, litván, magyar, makedón, máltai, német, norvég, olasz, orosz, portugál, román, svéd, szlovák, szlovén és török. 4. EN 15038 megfelelőség. 5. Egyösszegű árajánlat: egy órán belül munkaidőben. 6. Műszaki, jogi, gazdasági, informatikai tapasztalat és referenciák. 7. CAT eszközöket használunk: hogy olcsóbb ajánlatot adhassunk jobb minőség mellett. 8. Tagságok: Kereskedelmi és Iparkamara, ATA.

Passzívházépítő

Passzívházépítő

A Boros Passzívház Kft. vállalja passzívházak tervezését és kivitelezését. A passzívházak komfortjának és takarékosságának titka, az épületfizika legújabb eredményeire alapozott tudatos energetikai tervezés, a kiváló hőhídmentes épületszerkezetek, a korszerű nyílászárók és a hőcserélős szellőztető berendezés finoman összehangolt rendszere, valamint a tervszerű, precíz, ellenőrzött kivitelezés. Boros Passzívház, a minősített passzívházak tapasztalt kivitelezője.

Profi Rendszergazda - PlixApp

Profi Rendszergazda - PlixApp

Profi rendszergazda szolgáltatásunkkal elsősorban a kis és közepes vállalkozások számára szeretnénk segítséget nyújtani az informatikai eredetű problémák megoldásában. Nem kizárólagosan bütykölünk szerelünk, mintsem inkább egy átfogó teljes szolgáltatást nyújtunk, az internet adta lehetőségek kihasználása és a technikai újdonságok adta lehetőségek hatékony megvalósításában, mely a vállalkozás fejlesztését szolgálja ügyfeleinknél. Szeretnénk ha ügyfeleink a saját szakmai területükön kiemelkedő teljesítményeket érnének el a mi segítségünkkel, ezért meg is teszünk minden tőlünk telhetőt.

Tuti menü