Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Étterem Győr,Vendéglátás Győr képes leírás - Győr.tlap.hu
részletek »

Étterem Győr,Vendéglátás Győr - Győr.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyor.tlap.hu » Étterem Győr,Vendéglátás Győr
Keresés
Találatok száma - 18 db
Amstel Hattyú Fogadó és Étterem Győr

Amstel Hattyú Fogadó és Étterem Győr

Engedjék meg, hogy néhány mondatban bemutassam az étterem történetét. Az épület, amelyben jelenleg egy 22 szobás szálloda és az AMSTEL Cafe &estaurant üzemel, a 60-as évek elején hamísítatlan Duna-parti csónakháznak épült, nyüzsgő élettel. Családunk 1995-ben vásárolta meg az épületet a győri vendéglátás egyik legendás alakjától, Salakta Tibortól! A múlt kötelez! Nagy feladatot és terhet rótt ránk az általa felállított mércét tartani úgy, hogy saját elképzeléseinket is meg tudjuk valósítani! Nos, úgy gondolom, mostanra érkezett el az az idő, amikor elmondhatjuk, hogy a szolid eleganciával berendezett éttermünk, megújult konyhánk és étlapunk, valamint dolgozóink felkészültsége biztosíték erre! Valamennyi munkatársunkat egy cél vezérel: dolgozni az elégedett vendégekért, boldog pillanatot szerezni másoknak egy finom étellel, ízekkel, zamatokkal, remek italokkal! Remélem, törekvéseink eredménye hamarosan megmutatkozik és minél több elégedett, visszatérő vendéget fogadhatunk! Kérjük, amennyiben kérdése, észrevétele vagy javaslata van, ossza meg velünk, hogy szolgáltatásaink az Ön segítségével még színvonalasabbak legyenek.

BIG BEN CLUB

BIG BEN CLUB

BIG BEN CLUB - étterem kávézó szerencseklub - GYŐR

BOLERO*** Hotel & Étterem - Győr

BOLERO*** Hotel & Étterem - Győr

Az M7-es autópálya Székesfehérvár úti lejárójától 3 kilométerre, a központtól 10 percre vagyunk. Szobáink kétágyasak, komplett fürdőszobával, internetcsatlakozással, telefonnal, színes televízióval, minibárral felszereltek. A 120 férőhelyes étterem vendégeit hétvégenként élő tánczene szórakoztatja. Reméljük, hogy szállodánk, éttermünk, és kedvezményes ajánlataink az Ön tetszését is elnyerik.

Carmen Étterem

Carmen Étterem

Carmen Étterem Győr A győri barokk belvárostól csupán néhány percre, a Hotel Kálvária szállodában, csendes, nyugodt helyen található a Carmen Étterem. Elegáns, valóban színvonalas környezetben felszolgált ételkülönlegességekkel és a hazai pincészetek legkiválóbb boraival igyekszünk felejthetetlenné varázsolni minden egyes alkalmat. Éttermünkben mindenki megtalálja az ízlésének valót: étlapunkon a nemzetközi ízek mellett a magyaros ételek is kellő hangsúllyal szerepelnek. Évszakonként változó szezonális ajánlataink, kulináris élvezetekkel összekötött kulturális rendezvények gazdagítják kínálatunkat. Az utca porától, zajától elzárt teraszunkon tavasztól őszig fogyaszthatnak vendégeink, ahol a jó hangulatról élőzenével is gondoskodunk.

Club Carat

Club Carat

A 2002-ben megnyitott Club Carat étterem évek óta a győri vendéglátás meghatározó szereplője. Mondhatnám, hogy a háznak melyben az étterem működik több száz éves története van, vagy hogy az udvaron álló kútból gyógyvíz fakad. De nem mondom. Egyrészt, mert nem így van, másrészt pedig mert szerintünk nem ez a fontos. Számunkra az a fontos, hogy vendégeink azon túl, hogy finomakat esznek-isznak, tudják, hogy kívánságaikat kompromisszumok nélkül teljesítjük. Sikereinkhez a hátteret az itt dolgozók szakmai tudása és hozzáállása, valamint az eddigi munkáink - legyen az több száz fős rendezvény vagy egy családi évforduló - során szerzett tapasztalat adja. Vendégeink között ugyanúgy megtalálhatók Győr megbecsült családjai, mint kis-, közép és nagyvállalatok vezetői, tulajdonosai. Büszkék vagyunk rá, hogy mind többen válnak hosszú távon is vendégeinkké.

Hajó Étterem

Hajó Étterem

Nem nehéz eredeti hangulatot teremteni egy méterre a Duna vízszintje felett. A Hajó Étterem és Pizzéria Győr szívében, a Mosoni-Duna vizén, a Révfalusi-hídnál várja vendégeit. A 2000-ben nyílt étterem - ahogy a győriek mondják, "a Hajó" - különleges hangulatát nemcsak az egyedi, rusztikus berendezés, hanem az idilli környezet is garantálja, fűthető teraszunkon például a vízen ringatózva, hullámok ölelésében költhetik el ebédjüket, vagy éppen vacsorájukat élvezve a természet közelségének minden előnyét, vagy a Dunán megcsillanó lenyugvó nap sugarait. Szakácsainkon a különleges igények sem fognak ki: igazi specialitás például kétszemélyes húsostálunk, azok az ínyencek pedig, akik nem elégednek meg a klasszikus somlói galuskával, megkóstolhatják önálló fogásnak is beillő bostoni csokis piténket. Nemcsak a környezet, de áraink is barátságosak, így egy bőséges vasárnapi ebéd sem viseli meg a családi költségvetést.

John Bull Pub, Győr

John Bull Pub, Győr

Győr barokk belvárosában található a tradícionális, viktoriánus, korabeli angol pub-éttermünk. Kedves vendégeink kipróbálhatják az angol és a nemzetközi söreinket, gazdag ízvilágú ételeinket. Az ínyencek 40 féle whisky-ből, és több féle gépi- illetve kézi sodrású szivarból válogathatnak. Étlapunkon a magyar konyha remekeitől az igazi angol steak-ig minden megtalálható. Vendégeink kényelmét nyáron 60 fős, virágos terasz és klimatizált éttermünk biztosítja. A díjmentes, vezeték nélküli, ADSL sebességű, internet hozzáférésünk (FireWire), a szórakozni vágyó, vagy az üzleti összejöveteleken NoteBook-ot használó vendégeink magas szintű kiszolgálását szolgálja.

Kika Étterem

Kika Étterem

Győr belvárosához közel, kellemes környezetben található éttermünk, amelyet 2006 áprilisában nyitottunk meg a KIKA lakberendezési áruház első emeletén. Sok éves tapasztalattal, hozzáértéssel, kedvező árakkal, finom ételekkel, légkondicionált, füstmentes környezetben várjuk vendégeinket az év minden napján. Az étterem berendezése a mai kornak megfelelően lett kialakítva, hangulata kellemes légkört teremt magán és üzleti reggelihez, ebédhez, vacsorához egyaránt. A 100 fő befogadására alkalmas étterem kínálatában a magyaros jellegű ételek mellett megtalálhatók az olasz, a kínai és a thai konyha specialitásai is. Naponta ötféle menü és tízféle főétel közül választhatnak kedves vendégeink. Éttermünk mellett üzemelő ingyenes játszóház minden nap színes programokkal biztosítja a gyermekek önfeledt szórakozását. Gyermekének születésnapját rendezze Nálunk, mindent megteszünk, hogy gyermekének feledhetetlen élményt szerezzünk és vendégeink megelégedettségét elnyerjük.

Kispipa csárdavendéglő Győr-Szentiván

Kispipa csárdavendéglő Győr-Szentiván

Kispipa csárdavendéglő Győr-Szentiván Polgári konyha - falusi romantikával, működő búbos kemencével, nádfedeles kert helységgel. Vendégeink szinte múzeumban érezhetik magukat, a múlt századbeli képek, I.-II. világháborús emlékek a falon. Az épület több mint 100 éves, az egyik fa gerendába vésve olvashatjuk: 'Isten kegyely mibüly ipetette Kövecses Paly és Budaji Zsuzsanna 1872-ben' Itt készül a Pipás Pista pecsenyéje fateknőben tálalva, Rózsa Sándor kedvence, kapuvári bicskás pecsenye, vörösboros marhapörkölt nokedlivel, valamint a mai kornak megfelelően mediterrán jellegű ételek és saláták is. Ez a Kis Pipa Vendéglő, amely 2007-ben 25 éves és köszönti kedves Vendégeit!

Hirdetés
Komédiás Étterem Győr

Komédiás Étterem Győr

Éttermünkben már 18 éve várjuk kedves vendégeinket Győr történelmi belvárosában. (A Győri Nemzeti Színház szomszédságában a sétáló utcától pár méterre.) Az éttermünkre jellemző a családias hangulat és a magyaros jellegű konyha. Éttermünkben vállaljuk családi rendezvények, osztálytalálkozók, üzleti megbeszélések lebonyolítását, illetve party-service szolgáltatásunk 250 főig vehető igénybe. Tavasztól őszig várjuk vendégeinket kert helyiségünkben, mely a Vasudvarra nyílik és egy kis zöld sziget a belváros nyüzsgésében.

Kristály Étterem

Kristály Étterem

Köszöntöm a győri Kristály étterem honlapján, amely már több mint 40 éve igyekszik vendégei folyamatosan változó és egyre növekvő igényeit kiszolgálni. A vendéglőt a győri Huszár család irányítja és üzemelteti a kezdetek óta. Több fejlesztésen, bővítésen átesett már az étterem azért, hogy vendégkörünk kívánságainak a lehető legjobban megfelelhessünk. Mostanra összesen 250 főt tudunk leültetni, de ha vendégeink úgy kívánják, kisebb létszámban zártkörű eseményeket is le tudnak bonyolítani nálunk a vendégtértől teljesen leválasztható 50 fős különtermeinkben. Reméljük, hamarosan Önt is kedves vendégeink között üdvözölhetjük és a nálunk elköltött ebéd vagy vacsora után szívesen visszatér még hozzánk, hogy minél több ételünkkel megismerkedjen. Udvarias kiszolgálással, családias hangulattal, mesterien megkomponált ízekkel várjuk. Hétközben 4-féle napi menüből választhat, akár elvitelre is.

Lamaréda Étterem

Lamaréda Étterem

A házról, amelyben az étterem működik az első írásos emlékek 1617-től maradtak ránk. A történeti városmagban, vagyis a reneszánsz erődfalakon belül helyezkedett el. Földszintes volt, mert a Katonai Építési Hivatal a városfalhoz közel nem engedett magasabb kiépítést. 1703-ban már egyemeletes építmény állt itt, amiben egy német katonatiszt borkimérést működtetett. A XVIII. század végén a ma is látható állapotúra, tehát 2 emeletesre bővítették. Az 1800-as évek végétől az épület a Kuster ház néven került be a győri köztudatba és ekkor már az alsó rész népszerű étkezdeként működött. A háborúk és az államosítás után a Győri ÁFÉSZ tulajdonába került üzletet Szalai Lajos irányította. A győri körökben Öcsi bácsiként emlegetett vendéglős a 70-es évek végére az ország egyik leghíresebb halászcsárdájává tette. A cég 2001-ben került családunk birtokába. Hosszú, aprólékos felújítási munkák után sikerült az éttermet megnyitni. Arra törekszünk, hogy felelevenítsük a magyar konyhaművészet múltjának legjobb hagyományait és ötvözzük a mediterrán konyha könnyedségével és egyszerűségével. A ház, benne az étterem hosszú utat tett meg az újjászületésig, hogy sikerült-e, megérte-e, azt Önök döntik el.

Marcal Étterem

Marcal Étterem

Szeretném felajánlani szolgáltatásainkat és bemutatni Önnek vendéglőnket e néhány sorral. Az elmúlt esztendők során több száz esküvői és "céges" rendezvény, osztálytalálkozók és érettségi bankettek bonyolítását vállaltuk, úgy gondolom megrendelőink megelégedésére. Közel 100 fős éttermünk és 40 fő befogadására alkalmas hangulatos teraszunk tette ezt lehetővé. Tapasztalataim szerint hagyományőrző konyhánk kínálatából mindig nehéz választani megrendelőinknek a több fogásos menük összeállításánál. Vendéglőnk előtt korlátlan parkolási lehetőség áll rendelkezésre. Igény alapján műsort, élőzenét, ( tánczene, cigány, vagy magyar nóta zene ) szervezünk. Minden péntek és szombat este élő, szalonzene. Vállalunk külső rendezvények, fogadások lebonyolítását is! Reméljük ajánlatunk elnyerte tetszését, vagy felkeltette érdeklődését, személyesen ellenőrzi annak megalapozottságát, hogy nyugodt szívvel továbbíthassa partnereinek is.

Nádor Vendéglő

Nádor Vendéglő

Győr -Nádorvárosban 1957. november 7-én nyílt meg a Nádor reprezentatív vendéglő, mely színvonala egyre jobban süllyedt, az éttermet bezárták. Győr város önkormányzata 1993-ban szigorú minőségi feltételekkel pályázatot hirdetett a Nádor üzemeltetésére, amit Szalai Tamás nyert el. Napjainkban a Nádor étterem a megyeszékhely egyik legkiválóbb étterme. A mesterszakács Pőce Imre, Szalai Tamás pedig maga lett a bormester. Borlapján a magyar borvidék mintegy 60 féle legkiválóbb itala megtalálható.

Pálffy Étterem Győr

Pálffy Étterem Győr

Örömmel köszöntjük Önt a teljesen megújult győri Pálffy Étterem - Győr kulináris találkahelyének - honlapján! Jó időben a 80 fős teraszunkon pezsgő élet zajlik, a kellemesen kialakított belső terek, nyugalmas sarkok pedig a meghitt, diszkrét találkozások, vacsorák ideális helyszínei, korosztálytól függetlenül. Szolgáltatásainkat, éttermünket különleges alkalmakra is bátran ajánljuk: ünnepelje Ön is nálunk a születés- és névnapokat, családi eseményeket: eljegyzést, esküvőt, keresztelőt, házassági évfordulót. Lepje meg kollégáit, üzleti partnereit! Akár tárgyalása sikere is múlhat egy kellemes hangulatú üzleti ebéden, vacsorán.

Pódium Étterem

Pódium Étterem

Pódium... ez valami más. Egy hely, ami elvarázsol. ImageBátran állíthatjuk, hogy konyhánk, csapatunk és az étterem rugalmasan kihasználható terei vonzó helyszínné teszik a sörözőt egy kettesben eltöltött meghitt vacsorára éppúgy, mint születésnap megünneplésére baráti társasággal vagy üzleti ebéd elfogyasztására külföldi partnerrel. A hely varázslatos miliője, a kimagasló produkciók sora és az elsőrangú konyha remekei egyaránt felejthetetlen élményt nyújtanak az intellektuális kikapcsolódásra vágyóknak. A legjobb közönség a legjobbat kell, hogy kapja - zenei élvezetben, kulináris örömökben! Rendezvények A szálloda az egyik legkorszerűbb technikai háttérrel és legnagyobb férőhely kapacitással rendelkező konferenciaközpont Győrben és Győr környékén. A termek berendezéseit - mind technikailag, mind hangulatban - az eredményes tárgyalás követelményeinek megfelelő magas színvonalon alakítottuk ki. Szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink segítséget nyújtanak a szervezéstől egészen a lebonyolításig az egyéni igényeknek, ötleteknek megfelelően a legmagasabb színvonalon. Éttermünk kiváló hátteret nyújt a rendezvényekhez tartozó étkezések lebonyolítására, állófogadások, ültetett állófogadások, díszétkezések, üzleti ebédek formájában.

Romantik Hotel Schweizerhof****

Romantik Hotel Schweizerhof****

Szállodánk Győr hangulatos, barokk belvárosában helyezkedik el. A város három folyó, a Mosoni-Duna, a Rába és a Rábca, találkozásánál fekszik. A barokk városrésznek megfelelő stílusú, növényzettel díszített teraszunkon megismerkedhetnek francia konyhánk specialitásaival. Étlapunkat a szállodánkba évente többször visszatérő Joseph Matter, francia Michelin csillagos mesterszakács állítja össze. A hotelépület eredetileg 1765-ben készült, hajdani stílusát megőrizve 1995-ben építették újjá teljes komforttal, és egy mélygarázzsal. Légkondicionált, fürdővel ellátott szobáinkban mini bár, telefon és satelit-TV is vendégeink rendelkezésére áll. Minden szoba egyénileg berendezett, saját stílussal. A szemközti, eredeti boltíveivel 1770-böl származó épületben található ínyenc éttermünk és Bacchus borospincénk. Ebben az épületben kap helyet két különterem is, melyek különféle összejövetelek, konferenciák, megbeszélések lebonyolítására alkalmasak, elegáns környezetben, modern technikai berendezésekkel felszerelve, 8 és 25 fő részére. A hotel nagytermében 70-80 fős rendezvények lebonyolítására van lehetőségünk. Élvezze a szállodánk nyújtotta nyugodt, romantikus hangulatot és a kellemes környezetet.

Tuti menü